Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα του Γιοβάνοβιτς και οι 4 ακόμη μεταγραφές

Εικόνες από την πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του πραγματοποιεί ο Παναθηναϊκός στο Χορστ της Ολλανδίας.

Ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς… χτίζει το τριφύλλι και ήδη έχει δείξει τις πρώτες σκέψεις του αναφορικά με την ενδεκάδα, τη στιγμή που αναμένονται κι άλλες μεταγραφές.

Ας δούμε τις σκέψεις του τεχνικού του τριφυλλιού σε διάταξη 4-2-3-1.

Αναφορικά με το τέρμα, ο Σωκράτης Διούδης ξεκινάει για βασικός, αν και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Σέρβος τεχνικός έχει ζητήσει την απόκτηση ξένου κίπερ για… βασικό.

Στην άμυνα, σίγουροι θεωρούνται οι Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Βέλεθ (ή Σένκεφελντ όταν θα είναι έτοιμος), με την τετράδα να συμπληρώνει ο αριστεροποδαρος στόπερ που έχει ζητήσει ο Γιοβάνοβιτς.

Στη μεσαία γραμμή, ο Αλεξανδρόπουλος δύσκολα δεν θα έχει φανέλα βασικού, με τους Πέρεθ και Μαουρίσιο να διεκδικούν τη άλλη θέση.

Μπροστά, δεξί εξτρέμ θα ξεκινάει ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, δεκάρι ο Βιγιαφάνιες, με τον αριστερό εξτρέμ να έρχεται με μεταγραφή.

Στην κορυφή της επίθεσης, ο Φεντερίκο Μακέντα έχει προβάδισμα, αν και οι πράσινοι θα κινηθούν για φορ κλάσης.

Τελος, σε όλα τα παραπάνω, ο αρχηγός της ομάδας διεκδικεί… δύο θέσεις. Είτε ως στόπερ, είτε ως χαφ, λειτουργώντας ως μπαλαντέρ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News