Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Μάικ Τζέιμς για το ενδεχόμενο επιστροφής του

Αποθέωσε Πρίντεζη ο Τζέιμς!

Ο Μάικ Τζέιμς απάντησε στα social media σε ένα φίλο του Παναθηναϊκού ο οποίος τον ρώτησε αν σκοπεύει να γυρίσει στους πράσινους.

Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση που του έγινε για το αν θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο Τριφύλλι ο Αμερικανός απάντησε:

«Οι ημέρες που θα παίζω μπάσκετ τελειώνουν, οπότε δυστυχώς αμφιβάλλω για το κατά πόσο θα επιστρέψω κάποτε.»

Δείτε παρακάτω:

Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Μάικ Τζέιμς για το ενδεχόμενο επιστροφής του

Νέα μεταγραφή ο Παναθηναϊκός – Τα δεδομένα μετά τον Τόμας

Για δεύτερη μεταγραφή μετά τον Τόμας κινείται ο Παναθηναϊκός.

Το Τριφύλλι δεν σταματάει τις μεταγραφές του στον Τόμας, καθώς έχει δοθεί εντολή και για δεύτερη κίνηση.

Οι πράσινοι ήδη ψάχνουν την αγορά για την καλύτερη δυνατή επιλογή και σύντομα αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Στόχος είναι η ομάδα να δυναμώσει ακόμη περισσότερο ενόψει και του πρώτου τίτλου της χρονιάς, το Κύπελλο, διοργάνωση που πλησιάζει σε λίγες μέρες.

Παναθηναϊκός: Τα ποσά του deal με Τόμας για φέτος και του χρόνου

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Ματ Τόμας, με τον Αμερικανό σουτέρ να αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες προκειμένου να ενισχύσει την περιφέρεια της ομάδας του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον 29χρονο Αμερικανό γκαρντ, Ματ Τόμας, για συμβόλαιο 6 μηνών συν ενός χρόνου, ενισχύοντας την περιφερειακή γραμμή με έναν εξαιρετικό σουτέρ.

Ο Παναθηναϊκός του είχε καταθέσει πρόταση 400.000 δολαρίων μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν και ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ με ποσοστό στο τρίποντο με 40% είπε το «ναι» και πλέον τις επόμενες μέρες θα έρθει στη χώρα μας.

Από εκεί και πέρα υπάρχει οψιόν ανανέωσης με απολαβές που φτάνουν το ένα εκατομμύριο δολάρια.

Με την απόκτηση του Τόμας, ο Παναθηναϊκός έχει πλέον 9 ξένους παίκτες στο ρόστερ του. Πρόκειται για τους Νέιτ Γουόλτερς, Πάρις Λι, Μάριους Γκριγκόνις, Ματέους Πονίτκα, Ντουέιν Μπέικον, Ντέρικ Γουίλιαμς, Αρτούρας Γκουντάιτις και Άντριου Άντριους.

Ο τελευταίος είναι εκτός ομάδας, αλλά παραμένει δηλωμένος στη Basket League, αφού έχει αρνηθεί να υπογράψει το σχετικό έγγραφο για να αντικατασταθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Τόμας ήταν ελεύθερος στην αγορά τους τελευταίους μήνες και δεν βρήκε πρόταση από ομάδα του NBA για να παραμείνει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, όπου βρισκόταν την τελευταία τριετία φορώντας τις φανέλες των Ράπτορς, Τζαζ και Μπουλς.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News