Παναθηναϊκός: «Η ανανέωση - Το κλειδί για την αλλαγή του status του»

Παναθηναϊκός: «Η ανανέωση - Το κλειδί για την αλλαγή του status του»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ αποτελεί ένα από τα πιο… καυτά ζητήματα στον Παναθηναϊκό, καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει και έως τώρα δεν έχει υπάρξει νέα συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός εκτός από τις εκκρεμότητες που έχει όσον αφορά την ενίσχυσή του, καλείται να κοιτάξει και τις περιπτώσεις των παικτών που τα συμβόλαιά τους λήγουν και είναι απαραίτητο να ανανεωθούν. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που θεωρούνται απαραίτητοι για τους πράσινους είναι κι ο Μπάρτ Σένκεφελντ.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στον Παναθηναϊκό από το 2019 και μέσα σ’ αυτή την τριετία έχει καταφέρει να πετύχει πολλά πράγματα στο σύλλογο. Η άνοδός του είναι εντυπωσιακή και είναι χωρίς την παραμικρή αμφιβολία ηγετική φυσιογνωμία στην αμυντική γραμμή των πράσινων.

Από εκεί και πέρα όμως το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2023 και η ΑΕΚ κάνει ήδη σκέψεις, για να τον αποκτήσει. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βλέπει στο πρόσωπο του Ολλανδού τον αντικαταστάτη του Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος είναι 34 ετών και δεν έχει πολλά χρόνια μπροστά του.

Ο Παναθηναϊκός που το περασμένο καλοκαίρι έχασε τον Φραν Βέλεθ είναι δεδομένο πως θα ήθελε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Σένκεφελντ και να τον δέσει στη Λεωφόρο. Πέρα από την προσφορά του παίκτη και την ασφάλεια που θα του προσφέρει στην άμυνα, πλέον η επέκταση αυτή θα αποτελέσει και επικοινωνιακή νίκη.

Συγκεκριμένα με την ΑΕΚ να παρακολουθεί διακρητικά την περίπτωση και να σκέφτεται πιθανή κίνηση, ο Παναθηναϊκός, εφόσον θέλει τον Ολλανδό, οφείλει να δείξει ότι κρατάει τους πραγματικά καλούς ποδοσφαιριστές του και δεν τους αφήνει να πάνε στους ανταγωνιστές του. Με απλά λόγια αλλάζει το status του και στέλνει ένα μήνυμα σε όλους τους διώκτες του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News