Παναθηναϊκός: «Γυρίζει σπίτι του ο Νίνης - Ποια τα δεδομένα»

Παναθηναϊκός: «Γυρίζει σπίτι του ο Νίνης - Ποια τα δεδομένα»

Τον Σωτήρη Νίνη θέλει να επανεντάξει ο Παναθηναϊκός στο δυναμικό του, σύμφωνα με δημοσιεύματα, καθώς η φετινή πορεία του Ελληνα άσου με τη φανέλα του Βόλου ήταν εξαιρετική.

Σύμφωνα με τη Realnews, την περίπτωση του Σωτήρη Νίνη τσεκάρει συστηματικά ο Παναθηναϊκός για το καλοκαίρι. Ενός ποδοσφαιριστή που ουσιαστικά γαλουχήθηκε στα σπλάχνα του μετά από ένα πρώτο πέρασμα στις ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης και του οποίου αρχικώς η πορεία προδιαγραφόταν ελπιδοφόρα και εντυπωσιακή ασχέτως των πολλών ατυχιών που προέκυψαν στη συνέχεια.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα η προοπτική απόκτησής του φαίνεται να μη σχετίζεται με όσα ενδεχομένως συμβούν στο θέμα του προπονητή, καθώς ο 31 χρόνος άσος αρέσει στη διοίκηση του τριφυλλιού το οποίο ακτινογράφησε τις αξιόλογες επιδόσεις του στον Βόλο την τρέχουσα σεζόν.

Αποτέλεσμα αυτών μάλιστα ήταν η ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο χωρίς αυτό να αποτρέπει τους «πράσινους εφόσον αποφασίσουν να τον κάνουν ξανά δικό τους.

Σχετικά με τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη, η εφημερίδα σημειώνει ότι «δεν κρίνεται απαγορευτική για τους ενδιαφερόμενους. Συνεπώς η λογική λέει πως το οικονομικό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα εφόσον -το ξαναλέμε- ο Παναθηναϊκός οριστικοποιήσει την πρόθεσή του να τον εντάξει στο δυναμικό του».

Το δημοσίευμα καταλήγει με το εξής: «οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι το θέμα Νίνη έχει ήδη πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων της πράσινης ΠΑΕ χωρίς ωστόσο να έχει ληφθεί τελική απόφαση ή τουλάχιστον αυτό προέκυπτε μέχρι και πριν από λίγα 24ωρα. Θα συζητηθεί εκ νέου με τη λήξη των πλέι οφ και τότε θα αποσαφηνιστεί κατά πόσο ο πιο ελπιδοφόρος Ελληνας ποδοσφαιριστής όπως τον είχε χαρακτηρίσει το 2008 το ισπανικό περιοδικό Don Balon θα γυρίσει σε γνώριμα λημέρια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News