Παναθηναϊκός: Γκρίνια από τα φιλικά, αλλά ο οργανισμός πρέπει να ατσαλωθεί

Παναθηναϊκός: Μια πεντάδα που καλείται να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες

Έφταναν δύο φιλικές (!) ήττες, στην Καρδίτσα (!) και στην Ιταλία για να πιάσουν δουλειά οι μονίμως απαισιόδοξοι.

Ετσι πάνε αυτά, ο Παναθηναϊκός καλόμαθε δύο γενιές με τρόπαια και μεγάλα κατορθώματα, δεν είναι εύκολο για τους περισσότερους σήμερα να συνηθίσουν ότι στην εποχή εσόδων-εξόδων απλά δεν είσαι φόβητρο.

Ο οργανισμός καλά θα κάνει να ατσαλωθεί μέσα από τις δυσκολίες και να μην ακολουθήσει την πεπατημένη που θέλει να τα αλλάζει όλα μετά από μερικές ήττες, ξεκινώντας ξανά (και ξανά) από το μηδέν.

Σύμφωνοι, κανείς δεν συμβιβάζεται με την αποτυχία αλλά το τριφύλλι έχει ένα ενδιαφέρον ρόστερ με πολλούς νεαρούς που καλούνται να μάθουν με τον…σκληρό τρόπο.

Ταμείο πρέπει να γίνει στο τέλος της χρονιάς αν κι αυτό που μας ανησυχεί είναι ότι δεν υπάρχουν Διαμαντίδης-Αλβέρτης για να δημιουργήσουν κύκλο συσπείρωσης γύρω από την ομάδα.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είναι άγνωστος για πολλούς, σύμπραξη του Φράνκι με τον Δημήτρη τα προηγούμενα χρόνια δημιουργούσε μια ισχυρή ασπίδα προστασίας, ένα δυνατό κυματοθραύστη γύρω από τον προπονητή και τους παίκτες που όμως δεν υφίσταται πια.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News