Παναθηναϊκός: Γιατί θα πάει για 4-5 χαφ

«Βόμβα» Παπαθεοδώρου: «Το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ελλάδα ο Γιοβάνοβιτς» (vid)

Από τη στιγμή που ο Μαουρίτσιο ήδη χαιρέτησε και είναι θολό το τοπίο για την παραμονή Βιγιαφάνιες, Γκασίνοβιτς είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι το κλαμπ θα πάει για 4-5 μέσους το καλοκαίρι (υπολογίζοντας ότι θα πάρει και εξτρέμ).

Οδηγός σου για τη νέα χρονιά πρέπει να είναι τα πλέι οφ και ο τελικός κυπέλλου εκεί που στο καλό του διάστημα ο Παναθηναϊκός -με εξαίρεση την κεφαλιά του Άκπομ- δεν απειλήθηκε.

Αυτό το πέτυχε μέσα από την πίεση ψηλά, τις στοχευμένες παγίδες, τις άμεσες επανακτήσεις κατοχής.

Επί της ουσίας όλη την άνοιξη στα σερί ντέρμπι που έδωσαν οι πράσινοι εξολόθρευσαν το build up των αντιπάλων και τους ανάγκασαν να ψάχνουν μακρινές μεταβιβάσεις για να φέρουν τη μπάλα στην περιοχή τους.

Όλα αυτά συνήθως με Κουρμπέλη, Αλεξανδρόπουλου παρκαρισμένους στον πάγκο. Λείπει από το τριφύλλι ένας μέσος τύπου Ζέκα και Σιμάο που θα πέσει επιθετικά πάνω στον αντίπαλο και μέσα από κλεψίματα /κερδισμένες κατοχές θα βοηθήσει τους συμπαίκτες του μεσοεπιθετικούς να φέρουν περισσότερες φορές τη μπάλα στα αντίπαλα καρέ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News