Παναθηναϊκός: Γιατί να μην έχει κι αυτός την ευκαιρία του;

Παναθηναϊκός: Γιατί να μην έχει κι αυτός την ευκαιρία του;

Σίγουρα ο Ντάριλ Μέικον που (μετά από μια καλή σεζόν με την ΑΕΚ) ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό δεν είναι ο παίκτης που θα τον αντικρύσεις και θα πέσεις ξερός από την πληθωρικότητά του.

Κανείς όμως δεν μπορεί να απαγορεύσει στο παιδί να πάρει την ευκαιρία του (όπως τόσοι και τόσοι άλλοι) στο υψηλότερο επίπεδο και να παλέψει να ανεβάσει την φήμη και το κασέ του.

Ο Αμερικανός γκαρντ κάλλιστα θα μπορούσε να μπει στην κατηγορία του «πληρώνω για να σε δω» η οποία πάντα υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια στο πράσινο ρόστερ.

Σίγουρα ο Ντάριλ δεν συγκρίνεται με Νέντοβιτς, Χεζόνια, είναι όμως αθλητής που στην καλή του βραδιά μπορεί να «γεμίσει» με σιγουριά την εξέδρα κάθε φορά που θα παίρνει μπάλα την κατάλληλη στιγμή και στο κατάλληλο σημείο για να εκτελέσει.

Με την ΑΕΚ μια χαρά το έκανε! Αρκεί να δούμε αν θα μπορέσει να αντιπαρέλθει το μειονέκτημα του ύψους και της εμπειρίας αντιμετωπίζοντας τους τοπ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Το πρώτο πράγμα, πάντως, που σου έρχεται στο μυαλό όταν σουτάρει ο Μέικον είναι ότι το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο και γι’ αυτόν τον λόγο τραβά πάνω του συνεχόμενα double teams. Όμως όταν βρει έστω και λίγα εκατοστά, αμέσως θα τιμωρήσει τις αντίπαλες άμυνες. Το τρίποντο από τα 7 και 8 μέτρα είναι σπεσιαλιτέ του!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News