Παναθηναϊκός: Για αντι-Μαουρίσιο ακόμη κι αν έρθει ο Νιάς

«Η απόφαση για το αν θα παίζει ο Μαουρίσιο δεν είναι δική μου»

Ο Παναθηναϊκός, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του παίκτη, έχει κάνει κρούση για τον Νιάς ενόψει Ιανουαρίου.

Αν προχωρήσει περισσότερο η υπόθεση δεν το γνωρίζουμε ακόμη, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι το ενδιαφέρον για τον Σενεγαλέζο μέσο δεν σχετίζεται με την υπόθεση του Μαουρίσιο, σύμφωνα με τη Livesport.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο, δεν έχει δεχτεί κρούση για να ανανεώσει και σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό δημιουργεί μία εκκρεμότητα για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, με ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησής του ακόμα και τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, όπως σημειώνεται, αν ο Μαουρίσιο φύγει η πιθανή επιστροφή του Νιάς δεν καλύπτει το κενό του. Πολύ απλά επειδή οι δύο παίκτες διαφέρουν στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά τους.

Οπότε αν ο Βραζιλιάνος μέσος φέρει πρόταση για να φύγει τον Ιανουάριο ο Γιοβάνοβιτς θα ψάξει έναν παίκτη με παρόμοιο στυλ για να τον αναπληρώσει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News