Παναθηναϊκός: «Γενάρη θα πει "ναι" σε πώληση του Μαουρίσιο»

Παναθηναϊκός: «Γενάρη θα πει "ναι" σε πώληση του Μαουρίσιο»

Αρκετό σούσουρο έφεραν οι δηλώσεις του ατζέντη του Μαουρίσιο, ο οποίος ανέφερε ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού τού ζήτησε να φέρει πρόταση για τον πελάτη του, αλλά τελικά δεν έγινε δεκτή.

Ο Πιέρ Φερνάντες σε σημερινές του δηλώσεις τόνισε ότι από το τριφύλλι του ζήτησαν να φέρει πρόταση για τον Μαουρίσιο, εκείνος έφερε, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν την αποδέχτηκε, όπως είπε, ενώ αποκάλυψε ότι ο Μαουρίσιο είναι στεναχωρημένος μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Παναθηναϊκός θα είχε κάνει δεκτή την πρόταση, αν αυτή είχε φτάσει έως τις 15 Αυγούστου και όχι στις 29 του μήνα, διότι δεν μπορούσε να ρισκάρει να δημιουργήσει ένα δυσαναπλήρωτο κενό την τελευταία στιγμή.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sdna.gr, «εάν ο Μαουρίσιο φέρει τον Γενάρη παρόμοιου τύπου προσφορά, τότε ο Παναθηναϊκός θα την κάνει αποδεκτή, έχοντας επάρκεια χρόνου για να τον αντικαταστήσει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News