Παναθηναϊκός: «Φρένο» σε Μπέικον

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ: Διαμαρτυρία για τη διαιτησία, διακοπή στον αγώνα!

Ο Ντουέιν Μπέικον είναι δίχως την παραμικρή αμφιβολία εξαιρετικός παίκτης, όμως θα πρέπει ορισμένες φορές ν’ αλλάξει το στυλ παιχνιδιού του.

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Ντουέιν Μπέικον πριν λίγο καιρό προκειμένου να τον ανεβάσει επίπεδο στο επιθετικό του κομμάτι. Οι πράσινοι φέτος είναι μια ομάδα που δυσκολεύονται να σκοράρουν κι ο Αμερικανός forward έμοιαζε η ιδανική λύση στη free agency.

Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να τονίσουμε πως ο Μπέικον θα πρέπει να τιθασεύσει τον ενθουσιασμό του σε ορισμένες περιπτώσεις και να γίνει πιο ομαδικός. Για παράδειγμα στο παιχνίδι με τη Βίρτους Μπολόνια δεν ήταν καλός και συνέχιζε να παίρνει ατομικές προσπάθειες, οι οποίες ήταν και τραβηγμένες.




Το ματς μπορεί να μην του έβγαινε, όμως ο Μπέικον δεν άλλαξε την πρόσεγγισή του κι ουσιαστικά τελείωσε τον αγώνα στην μετριότητα. Είναι δεδομένο ότι οι πράσινοι στηρίζονται πολύ στις εμπνεύσεις του, όμως καλό θα είναι να μπει ένα «φρένο», όταν δεν είναι η μέρα του και να υπάρχει στο… πινακάκι του Ντέγιαν Ράντονιτς ένα πλάνο με πιο ομαδικό μπάσκετ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News