Παναθηναϊκός - Φενερμπαχτσε: Το κανάλι που θα δείξει το ματς - Η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός - Φενερμπαχτσε κανάλι

Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσε κανάλι: Την τρίτη θέση στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε θα διεκδικήσει ο Παναθηναϊκός (15:45), την ώρα που στον τελικό θα αναμετρηθούν Αρμάνι Μιλάνο και Μακάμπι Τελ Αβίβ (18:00).

Ηομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη ηττήθηκε στον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στην αντίστοιχη του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία παρουσιάστηκε εξαιρετικά διαβασμένη για το τελικό 71-82, έχοντας σε πολύ καλή βραδιά μεταξύ άλλων και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Οι «πράσινοι» παρουσίασαν αμυντικά προβλήματα και δεν μπόρεσαν να πετύχουν την ανατροπή μπροστά σε 15.000 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να τιμήσουν τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλου.

Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσε κανάλι:

Στον μικρό τελικό, ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με την Φενέρμπαχτσε του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ομάδα που είχε αντιμετωπίσει στο παρθενικά «Παύλος Γιαννακόπουλος», για την πρωτιά, το περασμένο φθινόπωρο.

Στον αποψινό μεγάλο τελικό θα αναμετρηθούν η Αρμάνι Μιλάνο του Έτορε Μεσίνα και η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Το σημερινό πρόγραμμα

15.45: Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε
18.00: Αρμάνι Μιλάνο – Μακάμπι Τελ Αβίβ
20.00: Απονομές

Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσε κανάλι:

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός, στο φιλικό με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, εξηγώντας πως οι «πράσινοι» ταλαιπωρήθηκαν στην άμυνα και στα ριμπάουντ.

«Εμάς το αποτέλεσμα δεν ήταν προτέρημα για εμάς. Δώσαμε έμφαση στο αμυντικό κομμάτι και πώς θα καλύψουμε ο ένας τον άλλο. Αυτό ήταν πρόβλημα και τα ριμπάουντ. Στην επίθεση θέλουμε να βρεθούμε μεταξύ μας. Έχουμε λίγες προπονήσεις μεταξύ μας. Το ριμπάουντ ήταν το πιο σημαντικό και η άμυνα. Συν ότι τα παιδιά πρέπει να άρουν ευκαιρίες ενόψει Euroleague. Δώσαμε εύκολα καλάθια στην Μακάμπι.

Η ομάδα είναι σαν μια αλυσίδα. Αν ένας κρίκος είναι αδύναμος θα σε χτυπήσουν. Χρειάζεται χρόνος για να βρεθεί η ομάδα. Παίρνει κάτι, το δουλεύεις, το ξαναδουλεύεις.

Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Βελτιώσαμε το κομμάτι της άμυνας. Μόνο αυτό μπορούμε να κρατήσουμε. 

Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να  βελτιώσουμε πράγματα μέσα στη σεζόν. Πρέπει να αφομοιώσουμε πράγματα γιατί σε λίγες μέρες αρχίζουν τα επίσημα».

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 15:45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT4HD

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News