Παναθηναϊκός: Έτσι παίρνεις αποτέλεσμα στην Τούμπα!

Βαθμολογία: Γκέλα ο ΠΑΟΚ, ευκαιρία ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Το ζητούμενο την Κυριακή είναι να λειτούργησαν καλά οι γραμμές. Αν συμβεί αυτό, θα το πάρεις το αποτέλεσμα.

Στον άξονα π.χ οι Κουρμπέλης,Τσέριν πρέπει να κλέψουν μπάλες ψηλά, να διατηρήσει την ηρεμία της η τελευταία γραμμή άμυνας χωρίς να υπάρχουν επικίνδυνες αποστάσεις μεταξύ οπισθοφυλάκων και κεντρώων ώστε να μπορείς να χτίζεις δεύτερες, τρίτες επιθέσεις μέσω κλεψιμάτων και παγίδων.

Αν μπεις καλά χωρίς να επηρεαστείς από την εξέδρα θα πάρεις αυτοπεποίθηση όσο περνά η ώρα και θα μπορείς να επενδύσεις στην τάση σου να κερδίζεις μπάλες ψηλά.

Αυτό μπορεί να φέρει εύκολη κατοχή ενώ τα τρεξίματα/ανεβάσματα των μπακ θα δημιουργούν υπεραριθμίες.

Ο Παναθηναϊκός έχει καλά τρεξίματα για την εποχή, όσο ο χρόνος πέρναγε στα προηγούμενα παιχνίδια οι πράσινοι ανέβαζαν ένταση κι οι αντίπαλοι έχαναν μάχες.

Ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά είναι ομάδα που ακόμα δεν έχει βρεθεί μεταξύ της ενώ αποτελείται από πολλούς βετεράνους των οποίων οι καλές μέρες της καριέρας τους ανήκουν στο παρελθόν.

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Ο Ιβάν δεν μοιράζει φανέλες σε… σπίτια!

Παναθηναϊκός: Πλησιάζει η ώρα του ντέρμπι και με τον Ιβάν στον πάγκο δεν ξέρεις καν ποιος θα ξεκινήσει βασικός.

Ο κόουτς δεν είναι από εκείνους που μοιράζουν φανέλες σε σπίτια, προφανώς υπάρχουν κάποιοι που θεωρεί βασικούς κι αμετακίνητους.

Το καλό για τον εσωτερικό συναγωνισμό είναι ότι αυτοί είναι τόσοι λίγοι, που ουσιαστικά κάθε εβδομάδα στην ενδεκάδα νομίζεις ότι παίζονται 4-5 θέσεις!

Ξέρεις από πριν π.χ ότι ο Αϊτόρ για να μην παίξει βασικός χρειάζεται να πάει στο νοσοκομείο. Ότι ο Παλάσιος, ο Τσέριν και ο Σποράρ θα παίζουν κι ας είναι ντεφορμέ.

Στην πραγματικότητα rotation υπάρχει παντού, εκτός από τη θέση του τερματοφύλακα που είναι ιδιαίτερη.

Δεν θυμόμαστε άλλο παράδειγμα τα τελευταία χρόνια που να πήγες σε ντέρμπι(με την ΑΕΚ) με την αναπληρωματική σου αμυντική γραμμή, ενώ κουτσά-στραβά θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις Σένκεφελντ-Χουάνκαρ-Μάγκνουσον.

Ο Γιοβάνοβιτς μοιράζει ευκαιρίες, προσπαθεί να δείξει σε όλους ότι τους υπολογίζει και κάνει άπαντες να νιώθουν χρήσιμοι. Τι καλύτερο;

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News