Παναθηναϊκός: Έτσι... απαντάει ο Μαουρίσιο!

Παναθηναϊκός: Έτσι... απαντάει ο Μαουρίσιο!

Τελικά δεν είναι και τόσο… ξενερωμένος, όπως υποστήριξε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο ατζέντης του, επειδή δεν πήρε μεταγραφή!

Ο λόγος για τον Μαουρίσιο, ο οποίος στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, κατέθεσε και την ψυχή του στο γήπεδο, δείχνοντας ότι γούσταρε που έμεινε στο τριφύλλι! Υπενθυμίζεται ότι αποχώρησε με πρόβλημα στο ημίχρονο.

Ο Βραζιλιάνος, πατούσε συχνά στην αντίπαλη περιοχή και δικαιώθηκε στη φάση του πρώτου γκολ. Οργανωτικά ήταν καλός έπαιζε με ασφάλεια με την μπάλα και είχε σωστές μεταβιβάσεις. Ανασταλτικά αντιμετώπισε προβλήματα, αλλά με την εμπειρία του κατάφερε να τα αντιμετωπίσει.

«Σπουδαίο ξεκίνημα»

Ο Μαουρίσιο σχολίασε μέσω Instagram τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα Σμύρνης στην πρεμιέρα της Super League.

«Συγχαρητήρια σε όλους. Σπουδαίο ξεκίνημα, ευχαριστούμε για την υποστήριξη», έγραψε στο Instagram ο Βραζιλιάνος μέσος, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στο ημίχρονο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News