Παναθηναϊκός: Έπιασε τον Διαμαντίδη ο Παπαγιάννης!

Παναθηναϊκός: Έπιασε τον Διαμαντίδη ο Παπαγιάννης!

Ένα ιδιαίτερο επιτεύγμα πέτυχε ο Γίωργος Παπαγιάννης κόντρα στην Ηρακλή αφού μπήκε στους πρώτους 20 παίκτες στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος των παικτών στα κοψίματα πιάνοντας μάλιστα στη σχετική λίστα τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Σε σειρά επιτευγμάτων με κοψίματα έφτασε ο Γιώργος Παπαγιάννης μέσα από την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Basket League και τον αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ κόντρα στον Ηρακλή. Μπήκε στην 20άδα των μπλοκέρ του επαγγελματικού Πρωταθλήματος και έφτασε τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην τρίτη θέση της αντίστοιχης, «πράσινης» λίστας. Παράλληλα έγινε ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μετά από 26 χρόνια και τον Στόγιαν Βράνκοβιτς που αναδείχτηκε κορυφαίος μπλοκέρ της κανονικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαγιάννης με τα δύο μπλοκ που έκανε στο Ιβανώφειο έφτασε τα 157 και…

*«Έπιασε» στην 20ή θέση της λίστας των κορυφαίων της Stoiximan Basket League τον συμπαίκτη του Βασίλη Καββαδά.

*Ο «Big Papa» τελείωσε την κανονική περίοδο έχοντας 35 τάπες και με αυτές κέρδισε εύκολα την πρωτιά στη σχετική κατηγορία για πρώτη φορά στην καριέρα του, αφού δεύτερος ήταν ο Ρέτζι Λιντς που μέτρησε 21 τάπες με τον Ηρακλή. Ο Παπαγιάννης έγινε ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μετά από 26 χρόνια που αναδείχτηκε ο κορυφαίος μπλοκέρ της κατηγορίας. Ήταν η περίοδος 1995-96 όταν ο Στόγιαν Βράνκοβιτς μέτρησε 58 τάπες σε 24 ματς (2,41 μέσος όρος).

*Ακόμη ο Παπαγιάννης με την 131η εμφάνιση του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ξεπέρασε τον Κώστα Παταβούκα και έφτασε στη 19η θέση της λίστας τον Βασίλη Σπανούλη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News