Παναθηναϊκός: Επέστρεψε κι ανεβάζει ρυθμούς ο Σένκεφελντ!

Παναθηναϊκός: «Η ανανέωση - Το κλειδί για την αλλαγή του status του»

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Παναθηναϊκό στην περίπτωση του Μπαρτ Σένκεφελντ, καθώς ο Ολλανδός στόπερ επέστρεψε χθες στις προπονήσεις κι ανεβάζει ρυθμούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν ήταν διαθέσιμος τον προηγούμενο καιρό και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε στερηθεί τον έναν από τους δύο βασικούς του στόπερ. Πλέον τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς ο Ολλανδός στόπερ επέστρεψε στις προπονήσεις από χθες και σιγά-σιγά αναμένεται ν’ ανεβάσει ρυθμούς, ώστε να είναι όταν πρέπει στο 100% της αγωνιστικής του ετοιμότητας.

Μάλιστα ο Γιοβάνοβιτς είναι δεδομένο πως θα χρησιμοποιήσει για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τον Σένκεφελντ στο φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι να μπορέσει να βρίσκεται στο 100% του την επόμενη εβδομάδα που ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει τον Βόλο στη Λεωφόρο για το Κύπελλο Ελλάδος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News