Παναθηναϊκός: «Έφτασε στα 6 εκατ. για Αντούνα - Ο λόγος που χάλασε το deal»

Παναθηναϊκός: Ο χρόνος είναι χρήμα - Να κοιτάξει άλλες λύσεις!

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε όσο περισσότερο μπορούσε προκειμένου να κάνει δικό του τον Ουριέλ Αντούνα, ωστόσο δεν τα κατάφερε κι έτσι πάει για άλλες περιπτώσεις παικτών.

Ο Ουριέλ Αντούνα ήταν ένας παίκτης που άρεσε στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και που απασχόλησε αρκετά τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες εβδομάδες. Οι πράσινοι προσπάθησαν όσο περισσότερο μπορούσαν να κάνουν την υπέρβαση και να φέρουν τον Μεξικανό στην Ελλάδα, όμως στο τέλος δεν τα κατάφεραν. Έτσι, πλέον κινούνται για άλλες λύσεις.

Το Τριφύλλι πριν αποσυρθεί εντελώς από την υπόθεση έδινε στην Κρουζ Αζούλ που αγωνίζεται ο Αντούνα το ποσό των 6 εκ ευρώ. Όμως σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο δημοσιογράφος του ESPN, Έκτορ Ουέρτα, οι Μεξικανοί ήθελαν 8 εκ ευρώ, για να παραχωρήσουν τον παίκτη.

Όπως είναι λογικό ο Παναθηναϊκός δεν υπήρχε περίπτωση να καλύψει αυτές τις απαιτήσεις κι έτσι αποσύρθηκε από την υπόθεση. Ο παίκτης μπορεί να ήθελε σαν τρελός να έρθει στους πράσινους, μπορεί και ο ίδιος ο σύλλογος να προσπάθησε πολύ, όμως οι υπερβολικές απαιτήσεις της Κρουζ Αζούλ χάλασαν την όποια συμφωνία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News