Παναθηναϊκός - Εφές Live Streaming | Euroleague 2020/21

Παναθηναϊκός - Εφές Live Streaming

Παναθηναϊκός – Εφές | Panathinaikos – Efes Live Streaming

Παναθηναϊκός – Εφές Live Streaming: Έχει τον… τρόπο με την Εφές. Μαθημένος στα δύσκολα στη φετινή Ευρωλίγκα είναι ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται την Εφές στην 8η αγωνιστική και θέλει οπωσδήποτε μια μεγάλη νίκη(13/11  21.00).

Panathinaikos – Efes Live Streaming

Με τρομερό κίνητρο και προσδοκία να επαναληφθεί μια εμφάνιση ανάλογη με αυτή της νίκης επί της Φενέρ, θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την Εφές. Οι πράσινοι γνωρίζουν ότι το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι, αλλά από την άλλη οι συνθήκες ευνοούν.

Η ομάδα είχε μια φυσιολογική εβδομάδα προπονήσεων μετά τη περιπέτεια με τα κρούσματα, ξεκουράστηκε από τα ταξίδια στο ξεκίνημα της διοργάνωσης και είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια δυνατή προπόνηση με τον ΠΑΟΚ(96-67). Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον… τρόπο που έχει ο Παναθηναϊκός απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ασφαλώς και μπορεί να πετύχει μια σπουδαία νίκη!Live Streaming

Παναθηναϊκός – Εφές Live Streaming

Με βάση τη προϊστορία η Εφές είναι η καλύτερη πελάτισσα του Παναθηναϊκού! Τελευταία φορά που η τουρκική ομάδα νίκησε στο ΟΑΚΑ ήταν το 2006(!). Έκτοτε το τριφύλλι μετρά  10 συνεχόμενες νίκες…

Στη πλευρά της αγωνιστικής κατάστασης ο Λάρκιν γύρισε στη δράση. Έφερε δύο νίκες για την Εφές, με τον Ολυμπιακό στο Πειραιά και με την Μακάμπι στην Κωνσταντινούπολη.

Οδηγός για τον Παναθηναϊκό είναι ξεκάθαρα η νίκη και η εμφάνιση επι της Φενέρ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας  πρέπει να δαγκώνουν στην άμυνα, ώστε να κρατήσουν την Εφές κάτω από τους 80 πόντους επιθετικά.

Ο Γιώργος Βόβορας θα έχει για πρώτη φορά τον Σέλβιν Μακ που έρχεται να «κουμπώσει» τη δημιουργία με τον Μποχωρίδη και να αξιοποιήσουν από κοινού τους ψηλούς της ομάδας.

Παναθηναϊκός – Εφές στοίχημα

Μεγάλο αουτσάιντερ είναι ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές (Δείτε τις αποδόσεις). Η νίκη των «πράσινων» πληρώνει πάνω από 2,5 φορές το ποντάρισμα κάποιου. Οι μπουκ βλέπουν το Τριφύλλι να πετυχαίνει στο ΟΑΚΑ 70 με 72 πόντους. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς βλέπουν το ματς, κλικάροντας στον παραπάνω σύνδεσμο.

Παναθηναϊκός – Εφές Live Streaming | Links

Εδώ θα δείτε το Παναθηναϊκός – Εφές

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News