Παναθηναϊκός: Διαχείριση γιατί την επόμενη θα γίνει «ζημιά»!

Παναθηναϊκός Β': Η αποστολή για το παιχνίδι με την Επισκοπή

Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι δύσκολο με ματς σε Τούμπα, Καραϊσκάκη, ΟΑΚΑ και στη Λεωφόρο τον ΠΑΣ που στον Πειραιά έπρεπε να παίξει… παράταση για να ηττηθεί.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έλεγε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αρη ότι άπαντες τα δίνουν όλα στην τελική ευθεία αλλά θα χρειαστεί ο Ιβάν να κάνει και διαχείριση του υλικού του.

Είμαστε στο τέλος της σεζόν και κάμποσων τα πόδια είναι βαριά. Για παράδειγμα Πέρεθ και Βιγιαφάνιες παίζουν ασταμάτητα και θα τους χρειαστείς φρέσκους στον τελικό του Κυπέλλου.

Η ομάδα έχοντας κάνει το καθήκον της με τη Λαμία στο Κύπελλο έδωσε ξανά παιχνίδι μέσα σε λίγες μέρες κάτι στο οποίο δεν είναι συνηθισμένη χρόνια, δηλαδή να αγωνίζεται Τετάρτη-Κυριακή.

Όταν το τελευταίο γίνει κανόνας και το κλαμπ θα παίρνει αποτελέσματα αλλά και θα επιβάλλει τον ρυθμό του τότε θα μπορείς να λες ότι πλησιάζεις στην κανονικότητα.

Το αναφέρουμε επειδή την Κυριακή πολλοί έφυγαν από το γήπεδο ανικανοποίητοι κι αυτό γιατί ενώ για ένα ημίχρονο έπαιζες με παίκτη παραπάνω δεν σιγούρεψες το τρίποντο γρήγορα, αφήνοντας τον Αρη στο παιχνίδι ως το τελευταίο δευτυερόλεπτο όπου η πιθανότητα …στραβής καραδοκούσε ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ο φιλοξενούμενος βλέποντας ότι αγωνιστικά δεν μπορούσε να σε κοντράρει άρχιζε να παίζει βρώμικα και να κάνει το παιχνίδι ροντέο, συνεπώς δεν…ήθελε και πολύ!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News