Παναθηναϊκός: Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή - Σε ποια θέση

H βαθμολογία των πλέι οφ: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από την ΑΕΚ

Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού φαίνεται είναι η άμεση προτεραιότητα του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός σχεδιάζει την επόμενη μέρα όσον αφορά το ρόστερ του με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει δώσει μια κατευθυντήρια γραμμή σχετικά με τις αποδεσμεύσεις, αλλά και το πως θα κινηθούν οι πράσινοι στις μεταγραφές.

Η θέση που ο νέος προπονητής του τριφυλλιού θεωρεί ότι χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα είναι στην άμυνα για αυτό και θεωρείται ειλημμένη και κυρίως σε πρώτο πλάνο η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο στην παρούσα φάση, αν και ακούγονται διάφορα για παίκτες που φέρονται να απασχολούν.

Στον Παναθηναϊκό δεν έχουν περάσει ακόμη σε… mood μεταγραφών, καθώς προέχουν οι αποδεσμεύσεις και να αδειάσει το ρόστερ για να μπορέσει εν συνεχεία ο Γιοβάνοβιτς να καταστρώσει τα πλάνα του για το μεταγραφικό παζάρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News