Παναθηναϊκος - Ατρομητος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (13/11)

Παναθηναϊκος - Ατρομητος Live Streaming

Παναθηναϊκος – Ατρομητος Live Streaming | Panathinaikos – Atromitos Live Streaming: Με νίκη απέναντι στον Ατρόμητο θέλει να ολοκληρώσει την εξαιρετική πορεία του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός. Σ’ ένα παιχνίδι που η Λεωφόρος θα είναι και πάλι sold out (21:30)!

Το «τριφύλλι» με 34 βαθμούς σε 12 αγωνιστικές (11-1-0 και 22-4 γκολ) φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Όμως λίγο πριν οι ομάδες οδηγηθούν στα… πιτς για τη διακοπή του Μουντιάλ, δεν θέλει να δώσει δικαιώματα αμφισβήτησης. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά την ισοπαλία (1-1) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, απάντησε με μια ακόμα επαγγελματική νίκη (0-1) στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος εξελίχθηκε σε χρυσή αλλαγή. Ο Γιοβάνοβιτς έκανε λόγο για κρίσιμη νίκη, αφού η ομάδα του προέρχεται από διαδοχικά ματς και η κούραση αποτελεί «αγκάθι». Διαβάστε αναλυτικά τι είπε μετά το ματς στο Αγρίνιο ο Σέρβος τεχνικός.

«Σίγουρα ήταν σημαντικό παιχνίδι με έναν αντίπαλο που είναι καλή ομάδα. Πειθαρχημένη ομάδα, το ξέραμε. Γνωρίζαμε πως θα πρέπει να έχουμε μεγάλη υπομονή, να μην κάνουμε πολλά λάθη. Καλό είναι πως είχαμε υπομονή. Γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε και να εκμεταλλευτούμε κάποια φάση.

Για μας ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Νομίζω στο τέλος δίκαια νικήσαμε. Σίγουρα πολύ σημαντικό ματς, είναι μια συνέχεια όλης της προσπάθειας που κάνουμε απ’ την αρχή της σεζόν. Κοιτάμε μπροστά και σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι που είναι ο Ατρόμητος». Super League Ελλάδα Live Streaming

Ανεβασμένος ο Ατρόμητος

Ένα στατιστικό που προκαλεί αίσθηση και δείχνει την επιμονή των παικτών του «τριφυλλιού» είναι το γεγονός ότι οι «πράσινοι» έχουν κερδίσει το 27% των βαθμών τους στο πρωτάθλημα σκοράροντας στο τελευταίο 20λεπτο των αναμετρήσεων! Επίσης, το «τριφύλλι» τα 9 από τα 10 γκολ που έχει πετύχει στη Λεωφόρο τα πέτυχε από στατική φάση (πέναλτι, φάουλ, σέντρα)!

Ο Ατρόμητος προέρχεται από νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας (2-0). Η ομάδα του Κρις Κόλμαν μπήκε με άγριες διαθέσεις στο χορτάρι και καθάρισε το παιχνίδι με δυο γρήγορα γκολ. Η εμφάνιση και η νίκη μετά από τέσσερα σερί ματς πρωταθλήματος έφερε «χαμόγελα».

Επίσης, βελτιώθηκε η αμυντική λειτουργία, αφού οι Περιστεριώτες στα δύο τελευταία παιχνίδια έχουν διατηρήσει ανέπαφη την εστία τους. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Κρις Κόλμαν μετά το μεσοβδόμαδο ματς.

«Έχουμε βελτιώσει την εικόνα μας, όμως το ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε διότι η ομάδα έχει αρκετές δυνατότητες. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο, αφού θα αντιμετωπίσουμε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας». Panathinaikos Live Streaming

Παναθηναϊκος – Ατρομητος Live Streaming: Μπάχαλο με την ώρα διεξαγωγής

Το… μπάχαλο με την ώρα διεξαγωγής του αγώνα Παναθηναϊκός-Ατρόμητος συνεχίστηκε. Τις τελευταίες ώρες υπήρξε ένα μεγάλο αλαλούμ με το παιχνίδι της Λεωφόρου για τη 13η αγωνιστική της Super League.

Αρχικά η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 16:00. Όπως είχαμε αναφέρει ωστόσο από χθες, η Superleague μετέθεσε το παιχνίδι για τις 21:30 της ίδιας ημέρας. Έπειτα από αίτημα της Αστυνομίας, λόγω του 39ου Μαραθωνίου Αθήνας, που θα επιφέρει μεγάλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Αυτό βέβαια ενώ η ημερομηνία διεξαγωγής του Μαραθωνίου ήταν γνωστή εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, από τον Δεκέμβριο του 2021.Παθηναικος Live Streaming

Με απόλυτη επιτυχία έκλεισε η προετοιμασία

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ολοκλήρωσε σήμερα ο Παναθηναϊκός. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του. Πλην του Πούγγουρα, ο οποίος ακολούθησε και σήμερα ατομικό.

Παράλληλα, το τριφύλλι θα στερηθεί γι΄ άλλο ένα ματς των υπηρεσιών των Παλάσιος, Αϊτόρ και Τρουιγιέ. Οι οποίοι είναι τραυματίες. Όσον αφορά την ενδεκάδα ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους ίδιους με τον Παναιτωλικό.

Κάτω από την εστία θα είναι ο Μπρινιόλι, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ και Κώτσιρας. Την τριπλέτα του κέντρου θα συμπληρώσουν οι Ρούμπεν, Τσέριν και Κουρμπέλης. Στα άκρα θα βρίσκονται οι Μπερνάρ – Βέρμπιτς και στην κορυφή ο Σπόραρ.

Αναλυτικά η αποστολή:  Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Παναθηναϊκος – Ατρομητος Live Streaming: Sold out η Λεωφόρος

Γι΄ άλλο ένα παιχνίδι η Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη. Κάτι που φάνηκε από τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Το πρώτο sold out είχε γίνει στις 11 Αυγούστου στον επαναληπτικό με την Σλάβια Πράγας. Το δεύτερο με την ΑΕΚ την 4η αγωνιστική. Το τρίτο με τον Αστέρα την 7η αγωνιστική. Το τέταρτο κόντρα στον Άρη την 9η αγωνιστική και το πέμπτο κόντρα στον Ολυμπιακό. Οπότε κόντρα στον Ατρόμητο θα είναι το έκτο sold out μέσα στη σεζόν.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο. Ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Είναι πιθανό να υπάρξουν επιστροφές εισιτηρίων από χορηγούς. Τα οποία και θα τεθούν άμεσα προς διάθεση.

Για ακόμα μία φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οι εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου θα είναι γεμάτες! Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο της ομάδας μας για την υποστήριξη».

Ιωαννίδης: «Είμαστε ολοκληρωμένοι φέτος»

Ανεβασμένος ψυχολογικά ο Ιωαννίδης μετά το γκολ νίκης στο Αγρίνιο. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε σε αθηναϊκό ραδιόφωνο.

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο: «Γνωρίζαμε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάντα δυσκολευόμαστε εδώ, στο Αγρίνιο. Αλλά φέτος έχουμε αποδείξει ότι καταφέρνουμε να παίρνουμε αποτελέσματα σε έδρες που παραδοσιακά δυσκολευόμασταν και το κάναμε ξανά».

Τη σημασία της νίκης του «τριφυλλιού»: «Έχω την εντύπωση πως κάθε εβδομάδα λέμε πως η μία νίκη είναι πιο σημαντική από την άλλη. Και έτσι είναι. Η αλήθεια είναι αυτή. Απλώς η συγκεκριμένη είχε μεγαλύτερη βαρύτητα, γιατί προερχόμασταν από το ντέρμπι που έληξε ισόπαλο. Και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

«Ο κόσμος μας δίνει τεράστια δύναμη»

Για τη σημασία που έχει για εκείνον το γκολ και το κερδισμένο πέναλτι: «Κάθε αγωνιστική, είτε ξεκινάω είτε έρχομαι ως αλλαγή, δίνω το 100% και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος μου. Και όλων των παιδιών στην ομάδα. Να μπαίνουμε όσο χρειαστεί και να βοηθάμε την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο. Όπως έχουν κάνει και άλλοι ποδοσφαιριστές σε προηγούμενα ματς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σήμερα βοήθησα εγώ, την άλλη εβδομάδα μπορεί να είναι κάποιος άλλος».

Το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, που τους έχουμε δίπλα μας οπουδήποτε πάμε. Αυτό που έγινε στο Βόλο ήταν μοναδικό και η στήριξη στη Λεωφόρο ήταν απερίγραπτη. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, όλοι μαζί, για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Παναθηναϊκος – Ατρομητος Live Streaming | Links: 

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/13_11_2022_17_15_panathinaikos_atromitos/47-1-0-27829

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News