Παναθηναϊκός - Αρκαδικός 90-69 [Highlights-VIDEO]

Παναθηναϊκός - Αρκαδικός 90-69 [Highlights-VIDEO]

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς έκανε ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος νίκησε εύκολα τον Αρκαδικό στο ΟΑΚΑ (90-69), με τον Παπαγιάννη κυρίαρχο στη ρακέτα (13π.) και τον Καλάθη να μοιράζει αφειδώς ασίστ (11).

Εύκολα και χωρίς να παίξει στα… κόκκινα, ο «κοντομάνικος» Παναθηναϊκός επικράτησε 90-69 του Αρκαδικού (έξω ο Καββαδάς) και πανηγύρισε την 18η νίκη σε 19 αγώνες στην Α1.

[ads2]

Θραύση έκανε ο Παπαγιάννης που σταμάτησε στους 13 πόντους (τους περισσότερους στην εκκίνηση του ματς), από 15 είχαν οι «καυτοί» Φελντέιν-Γιάνκοβιτς, ντεμπούτο έκανε ο Ουίλιαμς που έβγαλε πάθος στην άμυνα, ήταν δυεισδυτικός στην επίθεση, αλλά και άστοχος -παρά τους 10 πόντους- με 2/8 σουτ.

Κλασικά μαέστρος για το τριφύλλι (δεν αγωνίστηκε ο Διαμαντίδης, ενώ ο Φώτσης έπαιξε μόλις 5′ λόγω ενοχλήσεων στη μέση) ο Καλάθης που κατέγραψε 11 ασίστ, καλό παιχνίδι από Μποχωρίδη οργανωτικά και εκτελεστικά. Μοίρασε τον χρόνο σε όλους ο Τζόρτζεβιτς, καθώς ουδείς έπαιξε πάνω από 24′ (από 22′ οι Ουίλιαμς-Χέινς).

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Παναθηναϊκού…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News