Παναθηναϊκός: Αργεί του Μπερνάρντ - Θυμίζει περίπτωση Βέλεθ

Παναθηναϊκός: Ο λόγος που φέρνει τον Μπερνάρντ κοντά.. στη Λεωφόρο

Υπάρχει δικαιολογημένη ανησυχία από τους φίλους του Παναθηναϊκού που ρωτάνε συνεχώς για την άφιξη του Μπερνάρντ Ντουάρτε.

Η πραγματικότητα είναι πως τα πάντα είναι συμφωνημένα και τίποτε δε φαντάζει ικανό να χαλάσει τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου στον Παναθηναϊκό.




Για τη σχετική καθυστέρηση ευθύνεται η Σαρίγια, η οποία κινείται σε αργούς ρυθμούς για να ολοκληρωθούν τα τυπικά της μεταγραφής.

Αντίστοιχη αργοπορία υπήρξε και στο deal του Βέλεθ με την Αλ Φατέχ στο ξεκίνημα του καλοκαιριού. Τότε, ο Παναθηναϊκός είχε φθάσει σε σημείο να ασκήσει πιέσεις για την ολοκλήρωση της πώλησης καλώντας τον Ισπανό στο Πύλιο για την προετοιμασία της ομάδας.

Όντως υπήρξε ενημέρωση για άφιξη του Μπερνάρντ ως την Παρασκευή, ωστόσο, το θέμα θα μετατεθεί για αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News