Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης Live Streaming | Superleague 2020/21

Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης Live Streaming

Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης Live Streaming

Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης Live Streaming: Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα ψάχνει ο Παναθηναϊκός. Ως γηπεδούχος υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μετά το διπλό στη Λαμία και το… σπάσιμο της κατάρας, η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι ευελπιστεί σε ανάλογη συνέχεια. Θέλει να ανέβει και βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Αλλωστε, μετά το σημερινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, ακολουθεί μια τριάδα-φωτιά με πιο σημαντικό το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναγκαστικές… εκπλήξεις

Στο σημερινό παιχνίδι, ο Ρουμάνος τεχνικός των πρασίνων, είναι αναγκασμένος να προβεί σε εκπλήξεις αναφορικά με την ενδεκάδα. Οι απουσίες των Σάντες και Κουρμπέλη λόγω καρτών, προβλέπουν μια… απρόβλεπτη αρχική ενδεκάδα. 

Στη χθεσινή προπόνηση, ο Μπόλονι δοκίμασε ως δεξί μπακ, τόσο τον Ζατζηγιοβάνη, όσο και τον Μολό. Ο πρώτος φέρεται να έχει το προβάδισμα για το δεξί άκρο της άμυνας, με τον δεύτερο να μοιάζει φαβορί για το δεξί «φτερό».

Από εκεί και πέρα, ως αντι-Κουρμπέλης όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστεί ο Αλεξανδρόπουλος, εκτός κι αν ο Μπόλονι ρίξει… βόμβα με Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος δοκιμάστηκε στη χθεσινή προπόνηση με τους βασικούς. 

Γιατί έμεινε εκτός ο Κουρμπέλης

Ο Λάζλο Μπόλονι επέλεξε να απουσιάσουν από το ματς με τον Απόλλωνα οι τιμωρημένοι λόγω καρτών Κουρμπέλης και Σάντσες. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν άφησε τυχαία εκτός τον αρχηγό της ομάδας. Δείτε γιατί ο Μπόλονι άφησε εκτός τον Δημήτρη Κουρμπέλη 

Ο Μπόλονι γνωρίζει ότι ο Κουρμπέλης έχει αγωνιστεί σε πάρα πολλά παιχνίδια το τελευταίο διάστημ. Η κόπωση άρχισε να φαίνεται στο γήπεδο. Ετσι, αποφάσισε να του δώσει τις απαραίτητες ανάσες στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό και γιατί το θεωρεί το πιο εύκολο σε σχέση με τα υπόλοιπα που ακολουθούν.

Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης στοίχημα

H Superleague απασχολεί κατά κόρον τις στοιχηματικές στην Ελλάδα. Στην κατηγορία αυτή συναντάμε πλήθος από ειδικά στοιχήματα για την πορεία των ομάδων. Παράλληλα, παίζουν και πολλά στοιχήματα για παίκτες, αλλά και διαιτητές. 

Στην προκειμένη, στο Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης, οι μπουκ βλέπουν ως φαβορί τους «πράσινους» (Δείτε τις αποδόσεις). Γενικά, από τις αποδόσεις προκύπτει ένα ματς που δε θα έχει υψηλό σκορ, αλλά θα μείνει σε λογικά επίπεδα. 

Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι

Δείτε τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News