Παναθηναϊκός... άνω-κάτω: Τι προλαβαίνει να σώσει;

Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά την ήττα - Σπόντα για Βιγιαφάνιες

Η εσωστρέφεια πρόλαβε να τρυπώσει στο πι και φι στα άδυτα του Κορωπίου ακόμα κι όταν ο Παναθηναϊκός πήγαινε «τρένο» το 2021, νικώντας τους όλους και μην αφήνοντάς κανέναν να σκοράρει εναντίον του.

Θα το θυμόμαστε αυτό το περιστατικό μετά από χρόνια και θα γελάμε.

Συμπερασματικά ο Παναθηναϊκός το προηγούμενο διάστημα είχε δημιουργήσει σταθερές κι ένα χαρακτήρα που ήταν δύσκολο να σπάσει από οποιονδήποτε αντίπαλο βασιζόμενος κυρίως στην εξαιρετική του άμυνα.

Όσο απέδιδε έτσι, όσο ακολουθούσε την συνταγή ήταν βέβαιο ότι θα φόβιζε ενόψει πλέι-οφ.

Ξαφνικά τους περισσότερους τους έπιασε ο πόνος κι η νοσταλγία για το φαντεζί ποδόσφαιρο (το οποίο έχουμε να δούμε από την πρώτη σεζόν Κυράστα, δυο δεκαετίες πριν!)!

Ε, πάρε να μετράς «σφαλιάρες» τη μία μετά την άλλη! Δεν άρεσε σε πολλούς που η ομάδα έπαιρνε αποτελέσματα –έστω και με μη εντυπωσιακό τρόπο- ούτε ότι λόγω των συνεχόμενων τριπόντων μπορούσε πιο ήσυχα να δουλέψει, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, όπου σαφώς έχριζε βελτίωσης.

Με όλο τον οργανισμό να γίνεται άνω-κάτω αναρωτιόμαστε τι προλαβαίνει να σώσει ο σύλλογος ενόψει πλέι-οφ την ώρα που οι αντίπαλοι τον βλέπουν και γελάνε, με τον προπονητή απλά να μένει μέχρι να…φύγει!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News