Παναθηναϊκός: Αναβάπτιση στον τομέα της ταχύτητας

«Οιωνός» μεταγραφής: «Ακολούθησε» Λιβαθηνό ο Βέρμπιτς! (pic)

Με τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς πλάι σε Παλάσιος-Αϊτόρ ανέβηκε ο μ.ό ταχύτητας, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Γιώργο Βαγιανίδη που για το ύψος του είναι εκρηκτικός.

Θα δούμε κατά πόσο ο μικρός θα αναβαπτιστεί στο rotation όμως μέχρι σήμερα τα πάει καλά και ο Ιβάν είναι εντυπωσιασμένος μαζί του. Ο προπονητής πιστεύει στη δημιουργία χώρων μέσω ταχύτητας (ατομική και ομαδική σε επίπεδο έκρηξης ή συνεργασίας).

Για αυτό φροντίζει ώστε να παρουσιάζει καλογυμνασμένα σύνολα που δουλεύουν στο κομμάτι του athleticism αρκετά. Εκεί χτίζεται το πλεονέκτημα του συνόλου κι αυτό ακριβώς προσπαθεί να εισάγει σε κάθε του εκδήλωση στο παιχνίδι ο κόουτς.




Ταχύτητα στην ανάπτυξη, στην εκτέλεση πάντα σε καθεστώς φούλ έντασης. Το είδαμε και πέρσι όπου δεν είχες δα την πλέον αθλητική ομάδα. Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Γκασίνοβιτς ήταν average σε ζήτημα ξεπετάγματος/σπριντ (και πολύ λέμε), ωστόσο το καλό μαζί τους ήταν πως είχαν σβέλτο νου κι έτσι ο Ιβάν μασκάρεψε ιδανικά την απουσία έκρηξης στα πρώτα μέτρα.

Τώρα βλέπουμε ότι θέλει να αναβαπτίσει τον τομέα “ταχύτητα μεσοεπιθετικά” με παιδιά που εκτός από πέταγμα έχουν και καλή γνώση των βασικών του αθλήματος. Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News