Παναθηναϊκός: Ανανεώνεις τις «κολώνες», δίνεις πολλά λεφτά για γκαρντ

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Ουάιτ, Χάντερ, Λαπροβίτολα, Λορένζο Μπράουν

Από το ρεπορτάζ προκύπτει πως οι νταμπλούχοι θέλουν να έχουν και του χρόνου μαζί τους Παπαπέτρου, Χεζόνια που παρέα με τον Γιώργο Παπαγιάννη και τον κάτοχο ελληνικού διαβατηρίου, Σαντ Ρος προαλείφονται για κολώνες.

Aν μπορέσει να κρατήσει αυτούς τους παίκτες η διοίκηση θα έχει πάρει καλό βαθμό (παρά την απώλεια του Ντίνου Μήτογλου) δείχνοντας πως παρά το…πετσοκομμένο μπάτζετ ο στόχος της θα είναι να φτιάξει μία ομάδα στοιχειωδώς αντάξια της κληρονομιάς και της φανέλας.

Επιπλέον η έντονη φημολογία που φέρνει το κλαμπ να επιθυμεί να ντύσει στα πράσινα και τον εξαιρετικό Νικόλα Λαπροβίτολα δείχνει ότι στο τριφύλλι αρνούνται τη μεμψιμοιρία και δεν συμβιβάζονται με τη μετριότητα, παρότι τα προστατευτικά φτερά της οικογένειας Γιαννακόπουλου έχουν σταματήσει να περιβάλλουν το τμήμα.

Λέγεται ότι το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ θα δοθεί για ανανεώσεις και γκαρντ, φτηνούς ψηλούς δεν θα είναι εύκολο να εντοπίσεις στο διεθνές παζάρι, αλλά η τρύπα σε αυτή τη θέση είναι μικρότερη, χάρη στην παρουσία του Παπαγιάννη.

Δύο ή τρεις διάνα επιλογές περιφερειακών παικτών, σε συνδυασμό με καλό προπονητικό πρόγραμμα, μπορούν κάλλιστα να ανεβάσουν μία ομάδα από το κάτω ράφι στο μεσαίο.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News