Παναθηναϊκός: «Ανακοινώνει τον κεντρικό χαφ»

Παναθηναϊκός: Έργο Ιβάν και αυτή η λεπτομέρεια!

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την απόκτηση του κεντρικού χαφ και σύμφωνα με δημοσιεύματα ανακοινώνεται άμεσα.

Στην τελική ευθεία μπάινει η απόκτηση του μέσυ από το Τριφύλλι, ενώ η σχετική προθεσμία λήγει την Πέμπτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, οι Πράσινοι έχουν σχεδόν κλείσει τον εκλεκτό ο οποίος προορίζεται να πάρει τη θέση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο ρόστερ και η μεταγραφή αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο ή την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Ο νέος χαφ προορίζεται ως εσωτερικός μέσος στο 4-3-3 και προς το παρόν δεν μοιάζει πολύ πιθανό να αποκτηθεί και δεύτερος χαφ από την αγορά των ελεύθερων η οποία κλείνει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Και αυτό διότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θέλει παίκτη που έχει μείνει ελεύθερος όλο το καλοκαίρι χωρίς προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια.

Αγωνιστική-ευκαιρία για… άνοιγμα διαφοράς με 5/5 το Σάββατο!

Το ευκολότερο έργο στη θεωρία πάντα, έχει ο Παναθηναϊκός την 5η αγωνιστική της Superleague και έχει «χρυσή» ευκαιρία να συγκεντρώσει 15 βαθμούς από νωρίς.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Σάββατο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Λεωφόρου, όμως, οι συνδιεκδικητές του τίτλου παίζουν εκτός έδρας και με πιο ισχυρούς αντιπάλους.

Η ΑΕΚ αγωνίζεται στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ο ΠΑΟΚ παίζει στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, ενώ ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη.

Παναθηναϊκός: «Ανακοινώνει τον κεντρικό χαφ»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News