Παναθηναϊκός: «Αγανάκτησε» και αποχωρεί!

Καμπετσής: «Πιστεύω πως θα μείνω στον Παναθηναϊκό»

Πριν καν κλείσει τα 20 του χρόνια είχε παίξει σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Ντόρτμουντ!

Ο Αργύρης Καμπετσής παρότι ήρθε στον Παναθηναϊκό με πολλά όνειρα κι έπειτα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις του Νίκου Νταμπίζα με τους Βεστφαλούς το 2018 δεν βρήκε ποτέ σερί συμμετοχές στο τριφύλλι.

Οι κακές γλώσσες ήθελαν τον πατέρα να ζητάει από τον Ολυμπιακό πριν λίγα χρόνια ίδια χρήματα με εκείνα του Παναγιώτη Ρέτσου για να υπογράψει ο γιος του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Εκείνο που σίγουρα ήθελε η οικογένεια Καμπετσή ήταν να συμμετάσχει ο γιος τους στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας ώστε να βελτιώνεται και να μπορέσει ενδεχομένως να πάρει παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο. Χρυσή τομή δε βρέθηκε, ο μικρός βρέθηκε στη Μπορούσια και μετά από λίγο στο τριφύλλι.

Άγνωστό γιατί ενώ ξεκίνησε καλά το 2018 με ωραίες κινήσεις με και χωρίς μπάλα ο Δώνης κι ο Μπόλονι μετά τον έβαζαν να παίζει αριστερό χαφ κι όχι φορ που είναι η θέση του.

Αγανάκτησε ο πιτσιρικάς και παρότι είχε συμφωνήσει να ανανεώσει βλέποντας να φεύγει ο Ρουμάνος που τον εμπιστεύτηκε, είπε να αλλάξει περιβάλλον.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News