Παναθηναϊκός 2020/21: Πόσους Αντετοκούνμπο θα έχει στο ρόστερ;

Παναθηναϊκός 2020/21: Πόσους Αντετοκούνμπο θα έχει στο ρόστερ;

Θα υπάρξει Αντετοκούνμπο στο «πράσινο» ρόστερ τη σεζόν 2020/21;

Μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί η μπασκετική αγωνιστική περίοδος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μπορεί η τύχη των διοργανώσεων να είναι στον αέρα. Ωστόσο, στο «πράσινο» στρατόπεδο τα τελευταία χρόνια τα αντανακλαστικά είναι πάντα έγκαιρα και ο σχεδιασμός ολοκληρώνεται νωρίς.

Μετά την υπόθεση Καλάθη, η οποία παραμένει ανοικτή, πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Το τι μέλλει γενέσθαι στο «πράσινο» ρόστερ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (2020/21) ουδείς γνωρίζει. Αυτό που ακούγεται έντονα είναι το περί ενίσχυσης του ελληνικού κορμού.

Πιθανότατα με γνώμονα αυτό, οι στοιχηματικές επαναφέρουν στην Παναθηναϊκή ειδησεογραφία το επώνυμο Αντετοκούνμπο. Θα αγωνιστεί κάποιο από τα αδέρφια στον Εξάστερο την ερχόμενη σεζόν; Ασφαλώς ο Γιάννης θα πρέπει να θεωρείται εκτός εξίσωσης. Τουλάχιστον για την ώρα, αφού μελλοντικά το «μπαμ» κανείς δεν ξέρει αν θα γίνει!

Άλεξ και Θανάση, επί της ουσίας, φωτογραφίζει η εν λόγω στοιχηματική αγορά. Ο πρώτος δήλωσε πως θέλει να περάσει από την Ευρώπη, προφανώς για να ψηθεί για τη μεγάλη λίγκα του NBA. Τις συστάσεις τις έχει από το Θανάση, ο οποίος ήρθε κύριος στο Τριφύλλι, εξελίχθηκε και έφυγε επίσης σαν κύριος για να γίνει συμπαίκτης του Giannis.

Τι λέτε, Πόσοι Αντετοκούνμπο θα παίξουν στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2020/21;

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News