Παναχαική - ΠΑΟΚ Live Streaming

Παναχαϊκή - ΠΑΟΚ Live Streaming

Παναχαϊκή – ΠΑΟΚ Live Streaming

  • 8/1/2019 – 17:00
  • Πάτρα
  • Cosmote TV 1

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει σήμερα την αγωνιστική του παρουσία στο 2019.

Ο Δικέφαλος δοκιμάζεται στην Πάτρα απέναντι στην Παναχαϊκή, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δε θα έχει στη διάθεση του τους Πρίγιοβιτς, Ακπόμ και τον τραυματία Χατσερίδη, με τα αγωνιστικά του πλάνα να περιλαμβάνουν αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

Στόχος του Δικεφάλου είναι μία… καθαρή νίκη, προκειμένου να αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης και να αποφύγει την πίεση σε ακόμα μία διοργάνωση, την ώρα που έρχονται διαδοχικές απαιτητικές αναμετρήσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Παναχαϊκή – ΠΑΟΚ Live Streaming

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δε θα έχει στη διάθεση του τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, την ώρα που το θέμα που έχει προκύψει με το μέλλον του στον «Δικέφαλο» παραμένει ανοιχτό, αλλά και τους Ακπόμ και Χατσερίδη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει μία ενδεκάδα με αλλαγές, έχοντας να διαχειριστεί τις απουσίες που έχουν προκύψει, αλλά και σκεπτόμενος το απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή.

Βάσει όσων έδειξαν και στη σημερινή προπόνηση ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με την τετράδα, Κίτσιου, Βαρέλα, Μαλεζάς και Τόσκα να ξεκινάει μπροστά του.

Μαουρίσιο και Σάκχοφ θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι, Λημνιός και Ουάρντα θα αγωνιστούν στις πλευρές, ο Ελ Καντουρί θα έχει ρόλο επιτελικού και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Καρέλης.

Ο Λουτσέσκου δίνει ευκαιρίες σε παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής, ποντάροντας στο κίνητρο τους να δείξουν τι αξίζουν, ευελπιστώντας ότι οι παίκτες του θα παρουσιαστούν σοβαροί και θα πάρουν από το πρώτο παιχνίδι ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης.

Παναχαϊκή – ΠΑΟΚ Live Streaming

H αποστολή: Εκτός αποστολής έμεινε, όπως αναμενόταν, ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς που είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει στην Αλ Ιτιχάντ.

Μάλιστα ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν πήρε μαζί του ούτε τον άλλο κλασικό φορ του ρόστερ, Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος προπονήθηκε μεν σήμερα κανονικά αλλά έχει χάσει πολλές προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα λόγω ίωσης.

Από τη 18άδα απουσιάζουν επίσης οι τραυματίες Χατσερίδης και Βέρνμπλουμ, αλλά και οι Μάτος και Βιεϊρίνια, για λόγους τακτικής.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός για το αυριανό παιχνίδι είναι οι εξής: Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Τόσκα, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Καρέλης, Μπαλογιάννης.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 17:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote TV 1

Παναχαϊκή – ΠΑΟΚ Live Streaming

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

http://www.sportingvideo.com/20190107/vv5c33cb6f1b2959.49885077-2126634.html

Παναχαϊκή – ΠΑΟΚ Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News