Παλάσιος: «Πίεσα για να έρθω στον Παναθηναϊκό - Ξέρω ότι οι οπαδοί μας είναι φανατικοί!»

Σεμπάστιαν Παλάσιος ή αλλιώς ένα κλαδί να πιαστείς!

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού στο gazzetta.gr, τονίζοντας πως πίεσε ο ίδιος για να γίνει η μεταγραφή του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά:

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό. Ήθελα πολύ να συμβεί αυτό, ήθελα να παίξω σε αυτή την ομάδα και έκανα ότι μπορούσα, πίεσα αρκετά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα, θέλω να γνωρίσω τον προπονητή, τους νέους μου συμπαίκτες, την διοίκηση, όλο τον κόσμο που δουλεύει στην ομάδα και να τους ευχαριστήσω για την δουλειά που έκαναν, ώστε να υπογράψω στον Παναθηναϊκό».

«Έρχομαι στην Ελλάδα για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο κλαμπ, ξέρω τις απαιτήσεις που υπάρχουν και γνωρίζω πως οι οπαδοί του δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα, είναι φανατικοί. Μου αρέσει πολύ αυτό και θα κάνω τα πάντα για να τους κάνω χαρούμενους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News