Παλαίμαχος Σλάβια: «Δεν φταίμε σε τίποτα για την κόκκινη στον Παλάσιος»

Έξαλλοι στην ΠΑΕ: «Διαιτησία επιπέδου τοπικού πρωταθλήματος - Ντροπή!»

Η… κόλαση της Λεωφόρου είναι σημείο αναφοράς στον Τύπο της Τσεχίας, ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας!

«Μπορεί το γήπεδο να μη χωρά πάνω από 16.000 θεατές, αλλά δεν πρέπει αυτό να σας ξεγελά. Θα μας περιμένει κόλαση στην έδρα του Παναθηναϊκού», ανέφερε.

Ο Τσέχος παλαίμαχος διεθνής αμυντικός Μίλαν Φούκαλ πρόσθεσε με τη σειρά του: «Αυτές οι χώρες έχουν συνηθίσει να δημιουργούν τέτοια ατμόσφαιρα. Συχνά όταν δεν έχεις πολλή ποιότητα, προσπαθείς να επηρεάσεις τον αντίπαλο με άλλους τρόπους. Σίγουρα δεν περίμεναν ότι θα χάσουν με δύο γκολ στο πρώτο ματς. Είναι πιθανό μετά την αποβολή του Παλάσιος στο πρώτο παιχνίδι να έχουν περισσότερο εκνευρισμό, αλλά η Σλάβια δεν φταίει σε τίποτα για αυτή την κόκκινη κάρτα».

Ο ίδιος συνιστά πως «… θα πρέπει να μείνουν οι παίκτες της Σλάβια ψύχραιμοι, να μην απαντήσουν σε πιθανές προκλήσεις και να είναι συγκεντρωμένοι στο ματς, παρότι μπορεί να υπάρχουν καπνογόνα ή οι παίκτες του Παναθηναϊκού να παίξουν υπερβολικά δυνατά. Μια τέτοια ατμόσφαιρα μπορεί να είναι και κίνητρο για έναν παίκτη. Η Σλάβια έχει πλέον εμπειρία από τα Κύπελλα Ευρώπης και δεν αμφιβάλλω πως θα είναι καλά προετοιμασμένη για να αντεπεξέλθει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News