Παίκτη από την Αυστρία τσεκάρει ο Ντρεοσί!

Παίκτη από την Αυστρία τσεκάρει ο Ντρεοσί!

Δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια ο Πιέρ Ντρεοσί και θέλει να κάνει από νωρίς μια πρώτη προεργασία στις μεταγραφές του καλοκαιριού για τον Παναθηναϊκό.

Ο γενικός διευθυντής του «Τριφυλλιού» θα προτείνει μερικούς ποδοσφαιριστές στον Λάσλο Μπόλονι, ο οποίος με τη σειρά του, θα τους αξιολογήσει και σε συνεννόηση με τη διοίκηση, θα αποφανθεί, αν θα γίνει κίνηση, αναλόγως με το μπάτζετ της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Ντρεοσί εξέτασε τις τελευταίες μέρες την περίπτωση του Μάνπριτ Σαρκάρια, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Αούστρια Βιέννης. Ο 24χρονος εξτρέμ διανύει πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα της Αυστρίας με 1 γκολ και 2 ασίστ σε 9 συμμετοχές.

Από τον ερχόμενο Ιανουάριο, θα έχει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με άλλες ομάδες και κει ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να κάνει το μπάσιμο σε τιμή… ευκαιρίας. Σύμφωνα με το Transfermarkt, η χρηματική του αξία ανέρχεται στις 950 χιλιάδες ευρώ.

Το αξιοσημείωτο με τον Σαρκάρια, είναι πως έχει το ίδιο γραφείο με του Βασίλη Ζαγαρίτη, οπότε, στο διπλωματικό κομμάτι, υπάρχει ένα σχετικό αβαντάζ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News