Ούτε... έξω από τα αποδυτήρια του συλλόγου αυτή η νοοτροπία!

Παναθηναϊκός: «Το έσοδα-έξοδα, το μπάτζετ και η επιλογή για μεταγραφή τον Οκτώβριο»

Λίγο-πολύ η εικόνα που παρουσίασε το τριφύλλι σε Πριγκιπάτο και Θεσσαλονίκη δεν απείχε και πολύ από αυτά που περιμέναμε να δούμε.

Μιλάμε για μια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και με νέο προπονητή, ενώ όλοι μαζί έχουν δουλέψει ως ομάδα μικρό χρονικό διάστημα.

Πώς λοιπόν να είχαν οι παίκτες αυτοματισμούς, σωστές συνεργασίες και άρτια συνεννόηση στις δύο πλευρές του παρκέ και δη στην άμυνα που αποτελεί και το πιο δύσκολο κομμάτι;

Σίγουρα ο Δημήτρης Πρίφτης έχει γεμίσει το μπλοκάκι του με ουκ ολίγες σημειώσεις και παρατηρήσεις αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο να το κάνει. Εκείνο που μας έκανε εντύπωση και το οποίο δεν περιμέναμε να δούμε ήταν η…ύπνωση των πρωταθλητών απέναντι στον Άρη του πολύ ταπεινού ρόστερ.

Τόσο πολύ σοκαριστήκαμε στο β’ μέρος όταν όλοι νόμιζαν ότι οι πράσινοι…παράτησαν το ματς. Θα μας πείτε μπορεί να ήταν τυχαίο, όμως καλά θα κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας να προλάβουν καταστάσεις γιατί και η εύκολη ήττα από τη Μονακό χωρίς να δοθεί μάχη δείχνουν μια φιλοσοφία, μια νοοτροπία η οποία επ΄ ουδενί δεν πρέπει να περάσει ούτε έξω από τα αποδυτήρια του συλλόγου.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News