«Όσο ο Αλαφούζος δεν καταλαβαίνει... - Αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟ σαν μικρή ομάδα»

Βοτανικός: On camera δηλώσεις Αλαφούζου για το γήπεδο (video)

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σηφάκης, σχολιάζει, τη διαιτησία του Παναθηναϊκού στο Βόλο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην εφημερίδα «Δημοκρατία»:

Όσο ο Αλαφούζος δεν καταλαβαίνει (ή κάνει ότι δεν καταλαβαίνει) πως το παιχνίδι παίζεται, κυρίως εκτός γηπέδου, τόσο ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίζεται ακριβώς όπως αντιμετωπίστηκε χθες στον Βόλο.

Σαν «μικρή» ομάδα, που απαγορεύεται αν σηκώσει κεφάλι. Το σκορ δεν έχει καμία απολύτως σημασία, γιατί ήρθε μετά το εγκληματικό λάθος του Ντένις Xίνγκλερ!

Ο Ολλανδός διαιτητής, μαζί με τον συμπατριώτη του στο VAR, Ρομπ Ντιέμπερνικ, τίναξαν το παιχνίδι στον αέρα. Απόφαση – παρωδία, για μένα, στο 44′.

Ο διαιτητής απέβαλε τον Σάντσες, που είχε την μπάλα, για πάτημα σε μία φάση, που κατά την γνώμη μου, δεν υπάρχει ούτε κίτρινη!

Το μεγαλύτερο έγκλημα όμως χρεώνεται στον Ντιέμπερνικ, ο οποίος συμφώνησε με τον ρέφερι, με αποτέλεσμα να μην χρειαστεί ο Xίνγκλερ να πάει στο βίντεο και, ενδεχομένως, να ακυρώσει την αρχική του απόφαση. Όσο η ΕΠΟ επιτρέπει στον Κλάτενμπεργκ να κάνει τέτοια «παιχνίδια», θα βλέπουμε και χειρότερα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News