Οριστικό: Με 1000 φιλάθλους το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός: Υποδέχεται σε 10 μέρες, Άρη και Ολυμπιακό μετά την Πρωτοχρονιά!

Η εισήγηση των ειδικών «δείχνει» παράταση των μέτρων και την επόμενη εβδομάδα με τη συζήτηση για χαλάρωση σε εστίαση και γήπεδα να μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα. Έρχεται ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με 1.000 άτομα στις κερκίδες.

Μεγάλος ζημιωμένος της ιστορίας με τα νέα μέτρα είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα χάσει τη δύναμη του κόσμου του σε σημαντικά ματς, αλλά θα έχει και μειωμένα έσοδα σε σημαντικό βαθμό.

Στις 16/1 το Τριφύλλι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και δεν θα μπορέσει να φιλοξενήσει στη Λεωφόρο παραπάνω από 1.000 φιλάθλους.

Στην Ευρωλίγκα και στα ματς με ΤΣΣΚΑ και Μακάμπι οι πράσινοι και πάλι θα δώσουν σειρά προτεραιότητας στους φιλάθλους του. Όπως και στο ευρωπαϊκό ματς του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ με την Επιτσέντρ Ποντολιάνι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News