ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Έρχεται ο Ζιλμπέρτο...

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Έρχεται ο Ζιλμπέρτο...

Δείτε ποια μέρα αναμένεται στην Αθήνα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, προκειμένου ο Βραζιλιάνος να δώσει τα χέρια με τον Γ. Αλαφούζο και να αναλάβει την τεχνική διεύθυνση του Παναθηναϊκού.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έρχεται το Σάββατο στην Αθήνα για να συναντήσει τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και να επικυρωθεί η προφορική συμφωνία των δύο πλευρών.

[ads2]

ο πρόγραμμα περιλαμβάνει τη συνάντηση των δύο ανδρών στη χώρα μας και εάν όλα κυλήσουν δίχως απρόοπτα και πέσουν οι υπογραφές θα ακολουθήσει η γνωριμία του Ζιλμπέρτο Σίλβα με τον προπονητή Αντρέα Στραματσόνι, ενώ θα βρίσκεται στην εξέδρα των επισήμων της Λεωφόρου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” θέλουν τον Ζιλμπέρτο στην Ελλάδα, προκειμένου να είναι και στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, “ΠΑΟ… Λεωφόρο”, που θα μεταδοθεί το βράδυ της Δευτέρας 16 Μαΐου, στις 22:00 και θα είναι ένα μεγάλο τηλεοπτικό αφιέρωμα στο “Απόστολος Νικολαϊδης”, ενόψει και του πλάνου ανακατασκευής που παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News