Οριστικές εξελίξεις: «Μήτογλου, η απόφαση» (pic)

Μήτογλου: Μένει ελεύθερος και υπογράφει στον Παναθηναϊκό αν…

Ο Ντίνος Μήτογλου αναμένεται να μάθει την τιμωρία του και οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός περιμένουν με αγωνία την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ο Ντίνος Μήτογλου όταν έπαιζε στην Αρμάνι Μιλάνο είχε μπλεξίματα, καθώς στο αίμα του βρέθηκε μια απαγορευμένη ουσία, η οποία τον έβαλε σε πολλούς μπελάδες.

Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα ο Έλληνας forward δεν μπορεί να αγωνιστεί και πλέον περιμένει την απόφαση της τιμωρίας του, η οποία θα κρίνει πολλά για το μέλλον του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» η απόφαση της τιμωρίας του αναμένεται να γίνει γνωστή μέσα στο πρώτο 15θημερο του Δεκεμβρίου με τον Έλληνα άσο αλλά και τις ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον να αγωνιούν.

Να θυμίσουμε πως για την περίπτωση του παίκτη ενδιαφέρονται τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός, ενώ αν η ποινή δεν είναι μεγάλη, τότε σίγουρα θα μπουν στο παιχνίδι κι άλλοι σύλλογοι της Euroleague.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Οριστικές εξελίξεις: «Μήτογλου, η απόφαση» (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News