Η «ωραία» τρέλα του Λέτο έλειπε από τον άχρωμο και άνιωθο Παναθηναϊκό

1.502 ημέρες πέρασαν από την τελευταία εμφάνιση του Σεμπαστιάν Λέτο με το τριφύλλι στο στήθος. Ήταν 25 Ιανουαρίου 2012 και το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, όπου ο Αργεντίνος έδινε την τελευταία παράσταση με τους «πράσινους», σ’ ένα Πρωτάθλημα, που λίγο έλειψε να το πάρει μόνος του!

Εκ τότε και τι δεν βίωσε το παλικάρι; Έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, λάθος ιατρικές εκτιμήσεις, γνωματεύσεις και αποθεραπείες. Αποκατάσταση με χειρουργική επέμβαση μηνίσκου και χόνδρου. Αποθεραπεία διάρκειας ενός χρόνου! Ακόμη και ένα βάρος (μπάρα) γυμναστηρίου στο κεφάλι – εάν δυνατόν – που τον άφησε άλλους έξι μήνες εκτός!

[ads2]

Εάν μετά απ’ όλα αυτά υπάρχουν παγκοσμίως πολλοί αθλητές που θα είχαν τα κουράγια να επιστρέψουν στα γήπεδα, λογικά θα μιλάγαμε για… τρελούς!

Ένας από τους «τρελούς» είναι ο Λέτο!

Όχι γιατί έχει ανάγκη τα χρήματα, δόξα τω Θεό, πρόλαβε και έβγαλε αρκετά, αλλά γιατί γουστάρει να… καλπάζει.

Τι και εάν δεν έχει την ταχύτητα του παρελθόντος;

Τι και εάν δεν είναι στην αγωνιστική κατάσταση των χρόνων που οργίαζε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού;

Ο Λέτο έχει τρέλα και αυτό είναι κάτι που το έχουν λίγοι και τους κάνει ξεχωριστούς.

Γιατί με αυτή την ωραία τρέλα φέρνουν ενθουσιασμό στην ομάδα, δημιουργούν τρόμο στον αντίπαλο.

Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να πετύχει ο Λέτο επιστρέφοντας στον Παναθηναϊκό και σε ποια επίπεδα μπορεί να φτάσει η απόδοσή του, αλλά αυτή η αύρα που κουβαλάει, έλειπε από αυτόν τον άχρωμο και άνιωθο Παναθηναϊκό των τελευταίων αγώνων.

Η ζωή μοιάζει σαν να του χρωστάει κάτι αυτού του παιδιού. Ας του το δώσει τώρα που επέστρεψε στην Ιθάκη του, μετά την Οδύσσεια που πέρασε…

sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News