Ομπράντοβιτς: «Δεν έχω διαπραγματευτεί με κανέναν - Θα αποφασίσω σε 20 μέρες!»

Βόμβα: «Ο Ομπράντοβιτς θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό!»

Δεν έδωσε κάποια είδηση ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στη συνέντευξή του στο κανάλι N1, ωστόσο, όρισε το χρονικό πλαίσιο που θα πάρει την τελική του απόφαση.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Μερικά προσωπικά πράγματα συνέβησαν και άλλα όπως ο κορονοϊός, αλλά ξεκουράστηκα, επαναφόρτισα τις μπαταρίες μου… Είναι σημαντικό για μένα η δουλειά να σχετίζεται με κίνητρα. Το κίνητρο σημαίνει ότι είσαι αφοσιωμένος. Αν δεν είστε αφοσιωμένος και έτοιμος να εργαστείς, είναι καλύτερα να μην προπονώ»

Για τα σενάρια περί Παρτίζαν:

«Εμφανίστηκαν πληροφορίες ότι μίλησα με το κλαμπ. Η Partizan είναι ένα κλαμπ που μου αρέσει, από όπου ξεκίνησα, πέρασα τα καλύτερα χρόνια εκεί. Έκανα πολλούς φίλους εκεί… Είπα ότι θα έπαιρνα μια απόφαση για το πού θα συνεχίσω να εργάζομαι στα τέλη Ιουνίου, σε συμφωνία με την οικογένειά μου και μερικούς ανθρώπους για τους οποίους με ενδιαφέρει η γνώμη τους».

«Δεν διαπραγματεύτηκα με κανέναν. Έχω έναν άνδρα που ηγείται των διαπραγματεύσεών μου, μου φέρνει πληροφορίες για το κλαμπ και μετά από αυτό κάθομαι με δικούς μου ανθρώπους και το συζητάω Αν καταλάβω ότι είναι ενδιαφέρον για μένα, κάθομαι και μιλάω. Αν όχι, τότε δεν μιλάω. Απλά δεν θέλω να σπαταλήσω το χρόνο των ανθρώπων. Θα ξέρουμε σε περίπου είκοσι ημέρες».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News