Ομιλία Γιοβάνοβιτς: Τι είπε στα αποδυτήρια μετά την ήττα

Ομιλία Γιοβάνοβιτς: Τι είπε στα αποδυτήρια μετά την ήττα

Όπως στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα έτσι και στην ομιλία του προς τους παίκτες μετά από αυτόν, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του και όχι στην διαιτησία.

Σύμφωνα με την  sportday, ο Σέρβος προπονητής είχε πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του κυρίως για τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας.

Οι παρατηρήσεις του ήταν έντονες προς τους Μάγκνουσον και Σάρλια καθώς δεν του άρεσαν καθόλου οι συνεχόμενες βαθιές μπαλιές που επιχειρούσαν οι παίκτες του.

Τις επόμενες μέρες ο Γιοβάνοβιτς μαζί με το τεχνικό τιμ του θα αναλύσουν περαιτέρω την αναμέτρηση με την Σλάβια με σκοπό οι παίκτες να καταλάβουν τα λάθη τους και να μην τα επαναλάβουν στην ρεβάνς της Λεωφόρου.

Εκεί θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να κάνει ένα τέλειο παιχνίδι αν θέλει να έχει ελπίδες για την πρόκριση στα πλει οφ του Conference League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News