Ολυμπιακός - Ξάνθη Live Streaming

Ολυμπιακός - Ξάνθη Live Streaming

Ολυμπιακός – Ξάνθη Live Streaming

  • 23/1/2019 – 19:30
  • Καραϊσκάκη
  • Cosmote TV 1

Τη νίκη με την οποία θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ψάχνει ο Ολυμπιακός, με τον Σολδάνο να κάνει το ντεμπούτο του στη σημερινή αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Με ενδιαφέρον αναμένεται το σημερινό παιχνίδι με την Ξάνθη στον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να εξασφαλίσει την παρουσία του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ολυμπιακός – Ξάνθη Live Streaming

Κόντρα στους Ακρίτες αναμένεται να ντεπουτάρει ο Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από μερικές ημέρες και ήδη έχει συμπληρώσει είκοσι ημέρες στην Ελλάδα μετά την άφιξή του.

Ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, καθώς φαβορί για να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης είναι ο Αχμέντ Χασάν.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Μεριά, Μιράντα και Τσιμίκα.

Στα χαφ δεν αναμένονται αλλαγές, αφού θα παίξουν ξανά ο Μπουχαλάκης και ο Γκιγέρμε, ενώ ο Φορτούνης θα αποτελέσει τον επιτελικό χαφ της ομάδας. Στα πλάγια θα παίξει ο Ποντένσε και ένας εκ των Μασούρα ή Φετφατζίδη.

Μεταγραφές: Στο προσκήνιο παραμένει το ενδιαφέρον της Σέλτικ για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, μία εβδομάδα πριν κλείσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Οι Σκοτσέζοι δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν δικός τους τον Νορβηγό μπακ-χαφ, με την «Daily Record» να υποστηρίζει πως η διοίκηση του συλλόγου αναμένεται να πουλήσει και παίκτη για να μπορέσει να χτυπήσει ξανά την πόρτα του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η ενδεχόμενη μεταγραφή του διεθνούς Νορβηγού μπακ-χαφ θα ξεπεράσει τα 8 εκατ. ευρώ

Ολυμπιακός – Ξάνθη Live Streaming

Η ιστορία των αγώνων Ολυμπιακός-Ξάνθη
Η προϊστορία των αγώνων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ξάνθη με γηπεδούχους τους «ερυθρόλευκους» για τον θεσμό του Κυπέλλου, με αφορμή τη σημερινή ρεβάνς για τους «16» του θεσμού.

Σε συνολικά 5 αγώνες που έχουν δώσει οι δύο ομάδες στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος εντός έδρας, ο Ολυμπιακός μετράει 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Η μεγαλύτερη νίκη για τον Θρύλο έχει σημειωθεί στις 27/02/1992 όπου και είχε επικρατήσει με σκορ 4-2.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
02/02/2006 Ολυμπιακός-Α.Ο. Ξάνθη 1-1
07/01/2004 Ολυμπιακός-Α.Ο. Ξάνθη 1-0
11/02/1999 Ολυμπιακός-Α.Ο. Ξάνθη 3-1
27/02/1992 Ολυμπιακός-Α.Ο. Ξάνθη 4-2
04/09/1988 Ολυμπιακός-Α.Ο. Ξάνθη 3-1

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 17:15, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote TV 2

Ολυμπιακός – Ξάνθη Live Streaming

Το newspao.grθα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

http://www.sportingvideo.com/20190123/vv5c47a17d6b24a8.22886702-2137372.html

Ολυμπιακός – Ξάνθη Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News