Ολυμπιακος Ρεάλ Μαδριτης Live Streaming | Olympiacos - Real

Ολυμπιακος Ρεάλ Μαδριτης Live Streaming | Olympiacos - Real

Ολυμπιακος Ρεάλ Μαδριτης Live Streaming: Με τον Πρίντεζη νοκ-άουτ και τον Παπανικολάου αμφίβολο, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ρεάλ για τη 15η αγωνιστική της Euroleague, η οποία ολοκληρώνεται απόψε, με έξι παιχνίδια.

Η «διαβολοβδομάδα» δεν ξεκίνησε καλά για τον Ολυμπιακό, με την εντός έδρας ήττα από τη Βαλένθια αλλά και με το πρόβλημα που προέκυψε με τους Πρίντεζη και Παπανικολάου.

Ο πρώτος είναι οριστικά νοκ-άουτ απόψε, ενώ ο δεύτερος θα δοκιμάσει τελευταία στιγμή, την ώρα που η Ρεάλ, προέρχεται από ένα εντυπωσιακό σερί σε Ισπανία και Euroleague και την τρίτη, χρειάστηκε δύο παρατάσεις για να πάρει τη νίκη στο ΟΑΚΑ, επί του Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια, ΤΣΣΚΑ (11-3) και Ζενίτ (8-4), κοντράρονται στη Μόσχα, όντας αμφότερες σε καλή κατάσταση, ενώ η Βαλένθια (9-5) μετά το διπλό στο Σ.Ε.Φ., πηγαίνει στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα (4-10).

Η Μπάγερν (9-5) υποδέχεται τη Μπασκόνια (6-7), η Βιλερμπάν (4-9) αντιμετωπίζει τη μεγάλη απογοήτευση της διοργάνωσης ως τώρα, τη Χίμκι (2-12) και η μέρα κλείνει, με την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα (11-3) να υποδέχεται τη Μακάμπι (5-9) του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ολυμπιακος Ρεάλ Μαδριτης Live Streaming: Λάσο: «Μία πλήρης ομάδα ο Ολυμπιακός που θα μας βάλει πίεση»

Ο Πάμπλο Λάσο στις δηλώσεις του ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό (18/12, 21:00) τόνισε ότι αυτό θα είναι ένα διαφορετικό τεστ από εκείνο απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά εξίσου απαιτητικό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός της Ρεάλ:

«Θα έχουμε ένα διαφορετικό τεστ από εκείνο εναντίον του Παναθηναϊκού, αλλά εξίσου απαιτητικό.

Ο Ολυμπιακός είναι, αν με ρωτήσετε, ακόμα πιο αθλητικός, με λιγότερα εκατοστά, αλλά περισσότερη κινητικότητα.

Ο Ολυμπιακός κινεί την μπάλα καλά και παίζει πικ εν ρολ με παίκτες τόσο δημιουργικούς όσο ο Σπανούλης ή ο Σλούκας, ο οποίος είναι επίσης ένας μεγάλος σκόρερ που δημιουργεί πολλές φάσεις για τους συμπαίκτες του.

Είναι επίσης δυνατοί στο ένας εναντίον ενός με τον ΜακΚίσικ και καλούς αμυντικούς όπως ο Τζένκινς. Είναι μια πλήρης ομάδα που θα μας βάλει σε πίεση».

Λινκς για το παιχνίδι

Εδώ θα δείτε το Ολυμπιακός – Ρεάλ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News