Ολλανδικά ματιά για Χατζηγιοβάνη

Παναθηναϊκός - Λαμία: Το πέναλτι-γκολ για το 1-0 (video)

Ολλανδικά ματιά βρέθηκαν στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Ξάνθη για χάρη του Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sdna.gr, «κατάσκοπος» της Χέρενφεν πέρασε από το…μικροσκόπιο τον παίκτη του Παναθηναϊκού ο οποίος και στο πρόσφατο παρελθόν είχε απασχολήσει την Χέρενφεν.

Το καλοκαίρι του 2018, σύμφωνα με το ίδιο η Χέρενφεν είχε φτάσει στο κατώφλι του Παναθηναϊκού – όπως αποκάλυψε το SDNA – και ζήτησε τον δανεισμό (με οψιόν αγοράς) του Χατζηγιοβάνη, χωρίς ωστόσο να λάβει θετική απάντηση.

Παρά το άκυρο του «τριφυλλιού», η Χέρενφεν δεν έβγαλε απ΄το ραντάρ τον Έλληνα ποδοσφαιριστή και συνέχισε να κάνει update για τις εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό.

Εσχάτως, δικός της άνθρωπος βρέθηκε στην Ξάνθη και τσέκαρε τον Χατζηγιοβάνη στα 67 λεπτά της συμμετοχής του στην αναμέτρηση του «τριφυλλιού» κόντρα στην τοπική ομάδα.

Κι αυτή η παρουσία επιβεβαιώνει πως η Χέρενφεν δεν έχει ξεχάσει τον Έλληνα άσο του Παναθηναϊκού.

Κλείνοντας και για να ολοκληρώσουμε το (ολλανδικό) ρεπορτάζ, στο ίδιο γήπεδο, για το ίδιο ματς, βρέθηκε και «κατάσκοπος» της Αϊντχόφεν.

Κι ασφαλώς και δεν ήρθε…τυχαία στα μέρη μας

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News