ΟΛΗ η αλήθεια για Κλαβέρ

ΟΛΗ η αλήθεια για Κλαβέρ

Πάνω που ο Παναθηναϊκός τα είχε βρει με τον Βίκτορ Κλαβέρ, ο παίκτης έδειχνε να είναι καθ’ οδόν προς το ΟΑΚΑ , ξαφνικά στο κυνήγι του 28χρονου πάουερ φόργουορντ προστέθηκε άλλος ένας μνηστήρας.

Και όχι όποιος κι όποιος Σενάρια από την Ισπανία ανέφεραν ότι η Μπαρτσελόνα μπήκε σφήνα για τον Κλαβέρ.

[ads2]

Στον Παναθηναϊκό, όμως, ούτε έδειξαν να πανικοβάλλονται ούτε άρχισαν να ψάχνουν για αντικαταθλιπτικά χάπια. Οι «πράσινοι» έδειχναν αισιόδοξοι για την υπόθεση Κλαβέρ και όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός παραμένει σε ρότα προς το ΟΑΚΑ, είναι πολύ κοντά στην ομάδα, θα φορέσει την πράσινη φανέλα και η ανακοίνωση της απόκτησής του είναι θέμα 1-2 ημερών.
Τα «συν» του «τριφυλλιού»

Ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε να… τρελαίνεται με το καταλανικό μπάσιμο για τον Κλαβέρ, καθώς κατ’ αρχάς τα έχει βρει σε όλα με τον Ισπανό για 2ετές συμβόλαιο. Δεύτερο και πιο σημαντικό, όμως, είναι το γεγονός ότι η Βαλένθια έχει τα δικαιώματα του παίκτη στην Ισπανία και όποια ισπανική ομάδα θέλει να πάρει τον Κλαβέρ, θα πρέπει να δώσει στις «νυχτερίδες» ρήτρα 3 εκατ. ευρώ. Η Βαλένθια δεν δείχνει να κάνει πολλά παζάρια πάνω στο ποσό αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι η Ρεάλ που ήθελε τον παίκτη έφαγε πόρτα και αποσύρθηκε. Ετσι ο Κλαβέρ δείχνει να είναι πολύ κοντά στο «τριφύλλι».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News