Όλα ανοικτά για Περέα μετά την πώληση Καμπετσή

Παναθηναϊκός: Τον αφήνεις και φεύγει ή τον κρατάς και τον βελτιώνεις;

Η αποχώρηση του Αργύρη Καμπετσή δίνει μερικούς πόντους στον Χουάν Χοσέ Περέα, του οποίου ο δανεισμός ολοκληρώθηκε από τον Βόλο και θα περάσει από διαδικασία αξιολόγησης το καλοκαίρι.

Ελάχιστες πιθανότητες, αλλά… πιθανότητες έχει ο Κολομβιανός επιθετικός να παραμείνει στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν, σύμφωνα με το newspao.gr.

Η μεταγραφή του Καμπετσή στην Τουρκία, που από ότι φαίνεται θα ολοκληρωθεί με το Τριφύλλι να βάζει σημαντικό ποσό στο ταμείο του, ανοίγει μια θέση στο ρόστερ του Τριφυλλιού.

Συνεπώς, ο Περέα θα έχει ένα κίνητρο παραπάνω για να παλέψει για τη δική του θέση στην ομάδα, ώστε να πλαισιώσει τους Μακέντα ή Καρλίτος και Ιωαννίδη στην επίθεση (με βάσει τα τωρινά δεδομένα, δεν αποκλείεται να αποκτηθεί φορ το καλοκαίρι, εξτρέμ σίγουρα).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News