Οι προβλέψεις του Πιτίνο για το Final4r: «Βλέπει» έκπληξη για το νικητή

Πιτίνο: «Πέταξαν τη μπάλα και μπήκε. Δεν χάσαμε από αυτό...»

Η επίσημη σελίδα της Euroleague ρώτησε προπονητές για το ποιος θα κερδίσει στο προσεχές Final Four και ο Ρικ Πιτίνο έκανε την έκπληξη προβλέποντας την Αναντολού Εφές.

Αναλυτικά οι προβλέψεις του Ρικ Πιτίνο:

Ποιος θα νικήσει στον πρώτο ημιτελικό; «Πιστεύω πως θα το κάνει η Έφες επειδή η Φενέρ έχει πολλούς τραυματισμούς σε παίκτες κλειδιά όπως ο Κάλινιτς, ο Βέσελι (σ.σ. θα παίξουν) και ο Λοβέρν».

Ποιος θα νικήσει στο δεύτερο ημιτελικό; «Η Ρεάλ επειδή η ΤΣΣΚΑ επικράτησε δύο φορές μέσα στην κανονική περίοδο. Νομίζω πως θα είναι δύσκολο να νικήσει και τρίτη φορά μία τόσο σπουδαία ομάδα όπως η Ρεάλ. Η ομάδα που χάνει είναι αυτή που πάντα κάνει τις κατάλληλες προσαρμογές να πάρει τη νίκη στο επόμενο ματς».

Ανάμεσα στους δύο φιναλίστ που επιλέξατε, ποιος θα νικήσει στον τελικό; «Η Εφές μπορεί να πάρει το τρόπαιο. Ισχύει για μένα ο ίδιος κανόνας: η Έφες έχασε δύο φορές φέτος από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κανονική περίοδο. Όπως είπα και παραπάνω, η χαμένη κάνει τις σωστές αλλαγές για να επιστρέψει στην επόμενη αναμέτρηση».

Ποιος θα είναι ο MVP; «Ο Σέιν Λάρκιν. Είναι ο παίκτης κλειδιά για την Έφες Αναντολού και βρίσκεται σ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News