Οι παρέες γράφουν ιστορία - Χεζόνια, «1», «5» και... κλείσαμε

Παναθηναϊκός: Νέο πρόσωπο στη διοικητική ομάδα

Η τετράδα Αλβέρτη-Διαμαντίδη-Καλαϊτζή-Παππά, που μαζί με τον Δημήτρη Πρίφτη παίρνει όλες τις αποφάσεις όσον αφορά το αγωνιστικό τμήμα, συνιστά τέσσερις ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν, αλλά κυρίως παιδιά που είναι πρώτα φίλοι μεταξύ τους, μιλούν την ίδια γλώσσα, εμπιστεύονται με κλειστά μάτια ο ένας τον άλλον και η συγκυρία της επανασύνδεσης σε συνδυασμό με την πρόκληση του στόχου, έχουν προσθέσει ακόμη περισσότερους «πόντους» στο δέσιμο και την «χημεία» τους.

Αν, λοιπόν, οι μεγάλες ομάδες γίνονται μέσα και από τις καλύτερες παρέες, το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του front-office των πρασίνων, οι οποίοι αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο την μετάβαση σε μία δύσκολη εποχή, δίνοντας τα κλειδιά σε ανθρώπους που πέραν του ότι γνωρίζουν το αντικείμενο και είναι από μόνοι τους μεγάλα ονόματα (ειδικότερα ο Διαμαντίδης με τον Αλβέρτη), ταυτόχρονα έχουν μεγάλο δέσιμο και φαίνεται ότι γουστάρουν να δουλεύουν παρέα.

Χάρη και στην πολύ σημαντική αυτή λεπτομέρεια, οι πρωταθλητές κατόρθωσαν να συμπληρώσουν σημαντικά κομμάτια του παζλ της νέας χρονιάς γρηγορότερα του αναμενόμενου, περιμένοντας πια τις εξελίξεις στο θέμα Χεζόνια ώστε να ξέρουν τι θα συμβεί με τις υποθέσεις των παικτών στις θέσεις «1» και «5» που θα κλείσουν το ρόστερ για τη σεζόν 2021-2022.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News