Οι παίκτες που «χάρηκαν» λόγω Μπόλονι

Παρασκήνιο: Η κεφαλιά του Καμπετσή και η μίμηση του Μπόλονι (vid)

Στα θετικά για τους πιτσιρικάδες συγκαταλέγεται το γεγονός ότι έχουν προϊστάμενο που γουστάρει κι ενδιαφέρεται για την ανάδειξη τους.

Στα θετικά για τους πιτσιρικάδες συγκαταλέγεται το γεγονός ότι έχουν προϊστάμενο που γουστάρει κι ενδιαφέρεται για την ανάδειξη τους.

Η παρουσία του Λάζλο Μπόλονι δίνει κάτι που έλειπε τα τελευταία χρόνια στο κλαμπ, τεχνογνωσία και μεράκι.

Επειδή ο Αλαφούζος έδωσε στον κόουτς μια ευκαιρία να επανέλθει στο προσκήνιο αναλαμβάνοντας σωματείο με τεράστια ιστορία (ευκαιρία για την οποία ο προπονητής έχει κάνει μεγάλη προεργασία ώστε να αξίζει να του δοθεί) είμαστε σίγουροι πως την κάθε του επιλογή θα την προσέξει πολύ.

Μεταγραφές τύπου Φορναρόλι, Κάιπερ, Εσπάρθα, Σο, Πίντο, Βελάσκες, Αλτμαν και Μολίνς δεν πρόκειται να γίνουν, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι στην παρούσα ιδιάζουσα φάση αντί να προτείνει ο τεχνικός διευθυντής και να συναινεί ο προπονητής, συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο!

Σε μια εποχή που δεν υπάρχουν λεφτά η συσπείρωση είναι απαραίτητη, το γεγονός ότι ο κόουτς υπολογίζει σε ΟΛΟΥΣ τους παίκτες και αργά ή γρήγορα ΑΠΑΝΤΕΣ παίρνουν ευκαιρίες μπορεί να βελτιώσει το κλίμα στα αποδυτήρια που ήταν τεταμένο πριν τις γιορτές, παρότι η ομάδα είχε μπει σε μια σειρά και κέρδιζε!

Σε αυτήν τη λογική, η επιστροφή στη Λεωφόρο με ταυτόχρονη προσπάθεια να μονιμοποιηθεί το κλαμπ στην ιστορική του έδρα, η ενεργή παρουσία Μπόλονι σε συνεργασία με τον Γάλλο που έχει άκρες σε οικονομικές αγορές (Αφρική), είναι βήματα σε θετική κατεύθυνση.

Όλα αυτά έρχονται να δέσουν με την άμεση σύνδεση των ακαδημιών με την πρώτη ομάδα, αφού Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Ξενόπουλος, Εμμανουηλίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μαυρομμάτης έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής και φιλοδοξούν να τον αυξήσουν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News