«Οι παίκτες είναι που σε κάνουν μάγκα ή μαλ@@@»

«Οι παίκτες είναι που σε κάνουν μάγκα ή μαλ@@@»

Η «Livesport» έγραψε ότι υποβόσκει κρίση ανάμεσα στον Λάζλο Μπόλονι και τους Βιγιαφάνιες, Καρλίτος, Μακέντα, ο Αργεντινός ακόμα δεν έχει ξεχάσει το…χώσιμο του προπονητή μετά τη λήξη του ντέρμπι της Τούμπας κι οι ακριβοθώρητοι φορ προφανώς δεν αισθάνονται καλά όταν στις θέσεις τους παίζουν οι μικροί.

Δεν ξέρουμε πόσο βάση έχει το δημοσίευμα αλλά και να ίσχυε δεν θα μας έκανε εντύπωση, ο Ρουμάνος είναι άνθρωπος που δεν μιλά με το γάντι, ότι έχει να πει το …μπουμπουνά δίχως να το φιλτράρει προηγουμένως.

Το γεγονός ότι δίνεται βαρύτητα στην άποψη παιδιών που δεν παίζουν αυτή την εποχή λέει πολλά για το πως αντιλαμβάνονται πλέον οι περισσότεροι το ρόλο του κόουτς.

Ειδικά στην εποχή μας η βαρύτητα του ρόλου του προπονητή στην επιτυχία είναι ολοένα και μικρότερη. Χρόνο πολύ δεν έχουν παρά ελάχιστοι.

Τα μεγάλα ποσά που ξοδεύονται κάθε καλοκαίρι έχουν ως αποτέλεσμα οι τοπ παίκτες να έχουν διαρκώς μεγαλύτερο λόγο στις αποφάσεις των διοικήσεων: είναι αδύνατο η Μπαρτσελόνα π.χ να προσλάβει προπονητή χωρίς να πάρει τη γνώμη του Μέσι, ενώ πριμαντόνες σαν τον Μουρίνιο, όταν συγκρούονται με βεντέτες συχνά σπάνε τα μούτρα τους. Στη Μαδρίτη π.χ οι καυγάδες του Πορτογάλου με τον Κασίγιας και τον Ράμος στο τέλος του στοίχισαν.

Οι δογματικοί κι οι υπέροχοι ξεροκέφαλοι που ήταν στη μόδα πριν από μια δεκαετία σήμερα δυσκολεύονται να βρουν δουλειά.

Αν κάποτε οι προπονητές έφτιαχναν ομάδες, σήμερα ολοένα και συχνότερα οι ομάδες, δηλαδή οι διοικήσεις κι οι παίκτες, φτιάχνουν προπονητές. Το είχε πει κάποτε κι ο αείμνηστος Κυράστας: οι παίκτες είναι που σε κάνουν μάγκα ή μ@λάκα!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News